Saur

Hall å viin

Publicerad 2017-10-29 07:34:32 i Allmänt,

I fredags var det hallåviinparty i bagarstugan på Rogsta, kul att få klä ut sig. Vi gick all in på sminket, Odd blev inte rädd, han tyckte att det var festligt med party han med. Sen när vi kom hem runt 23 och jag skulle lägga över honom i sängen tyckte han att det var dags för midnattsfest och jag tror att han knoppade in runt 02.00...partyanimal...lördagen blev tung rodd, men mäktade ändå med ett pass stakning med Vera, skönt att lufta sig, men jag har fått strul med en axel, tror att det är en kombination av oddbärande/ammande, all bilkörning i jobbet och pinnsättningen var nog den sista dödsstöten för den, har gått till ryggkliniken med ett halvbra resultat, dem har satt ström på och det har hjälpt ett litet tag innan de kommer tebax, funderar på att köpa en egen strömapparat så kan man köra på lite oftare, kostar ungefär desamma som att gå till naprapat 1.5 gånger. 


Har en tanke på att åka hem och hänga med lovfirarna i veckan, men är samtidigt lite stressad över att hinna med jobb och planera inför nästa veckas inventering till exjobbet, längtar tills efter november då exjobbs fältarbetet är klart, jag blir mammaledig igen och bara ska skriva exjobb och hänga med Odd och åka skidor. 

SM i Falun, over and out

Publicerad 2017-10-24 07:50:27 i Allmänt,

Så var SM över, blev en 8 plats i cykel med Frank och en 6 plats med Zeppen och Ebbot. Zeppen kämpade på som alltid i tvåspannet och Ebbot hade hjärnspöken även dag två, men bitvis gick dem riktigt fint och det tar vi med oss:) Zeppen hade fullt upp i helgen då han även fick dambesök och förhoppningsvis ska bli pappa om ett par månader, dessutom fick han springa stafett.

Ja stafetten, Danvind och Zeppen sprang, jag och Franken kickade och John och Igor körde sista sträckan på cykel, efter en spurt om guldet för John så fick vi se oss besegrade av Falun med en knapp sekund, det gjorde vi ändå bra!
Mina vader och baksida ben är helt slut efter kickbikeandet, tänk dig utfallssteg i 30 km/h i 6 km två dagar på rad...mördande.
Min ryss kickbike som beställdes för länge sen behagade lämpligt nog att dyka upp i går....så nu har jag en fräsch tills nästa år, ska bli kul, längtar nästan, tänker att jag kan cykla med Dino och köra kickbike med Frank och Ebbot, så får Julia göra barmarksdebut och cykla med Zeppen och Arne behåller vi som handler!

I kväll har jag rullskidsgruppträning, fartintervaller...jag som inte tar mig nedför trappen. Det kommer att bli tufft.

Men innan dess ska jag ägna mig åt exjobb och historiska kartor, inte direkt highlife men det ska göras det med, japp. 

Vi bodde fantastiskt mysigt på varpans b&b, inhägnad trädgård så vi kunde släppa hundarna, braskamin och bäddsoffa!


Falun

Publicerad 2017-10-21 21:48:16 i Allmänt,

Så är första tävlingen avklarad i cykel och jag har kört första dagen av två i kickbike dubbelspann, barmarkstävlingarna är i heat om 2 fördelad på två dagar. 

Franken och jag körde cykelklassen, i går gjorde vi ett så där halv bra lopp, min kedja strulade och Franken ogillade de hårdare gruspartierna och målgången, i dag funkade min cykel fin fint men Frank ogillade fortfarande gruspartierna och målgången, lite synd men på barmarken är det fullt ös från start till mål om man ska vara med i matchen, det hade vi inte, men det var kul ändå, tills nästa år, om jag ska köra cykel, ska jag se till att träna både mig och hunden lite mer, så får det bli, men det är svårt att hinna med allt...man vill springa, åka rullskidor också så det det känns som hösten har blivit lite som den blivit med hundkörning. Och på tal om att tävla i det man inte tränar så körde jag tvåspann kickbike i dag med Zeppen och Ebbot, dem gick som små tokar uppför första backarna och min skinka och vader fick veta att dem levde, uppför i 3 km sen nedför i 3 km på grusväg, sista halvan tappad ebbot fokus och zeppen fick dra både ebbot och mig som bromsade på kickbiken för att inte ebbot skulle bli hängande i  nacklinan, kickbike 2 spann är kul, mycket hundkörning! Vi ligger 5 i den klassen tror jag, om bara Ebbot håller ihop huvudet mot mål tror jag att vi kan knapra in en hel del sekunder, ja vi får se i morgon!
John körde bra i dag med Igor, snabbaste tid av alla på cykelbanan, tyvär så gick det inte så bra i går, men en 4 plats kom dem på totalt, bra bra.
I morgon blir det stafett också, jag John och danvind kör i lag ett, jag kickar med Frank på en kick utan bromsar (skoja bara) blir kul!
Odd sköter sig exemplariskt, han äter varmkorv och grus och hänger med diverse handlers när vi tävlar, guldklimp!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela