Saur

home sweet home

Publicerad 2016-05-28 13:40:41 i

Är hemma i Storhallen och sorterar papper/brev/grejer från barndom och ungdoms tid. Man hittar mycket spännande!  Och vad brev det skrevs! Vi var ju ändå lite uppkopplade och hade ju Zonline på den tiden:) gamla kort och mycket skolböcker. 

Mamm och papp har köpt hus i Vigge med ytterst begränsade förråds utrymmen, därav storrensning...och närmar man sig 30 så kan det ju va dags att hålla ordning på sina gamla grejer!

Andra skolåret är så gott som avslutat och det känns skönt att kunna släppa alla måsten och vara ledig på helgerna!  Nästa vecka kliver jag på heltid på jobbet så nu kan eländes vädret med regn få bege sig och lite sol med ljumma vindar komma fram. Ja tack.


baby in making

Publicerad 2016-05-26 07:30:10 i

Japp snart är det dags för oss att köpa en egen vagn och inte bara vyssja runt på syskonongarna! Den 9 oktober är den beräknad att säga hej till världen och nu när vi har varit på både ultraljud och jag har kunnat ana hur den sprattlar lite där inne i magen så börjar det kännas mera verkligt! I of har de första månaderna av illamående och trötthet också känts verkliga, men då var det svårare att koppla ihop med vad som faktiskt höll på att hända inne i kroppen.
De första 14 veckorna var....ja vad ska man säga,  från att ha varit i fin fin form till att typ tappa både all styrka och flås, ja det var lite tufft, särskillt till en början när jag inte förstod varför! Under medelpad classic anade jag att något var lurt, åkte sedan på en influensa och i samma veva fick det bekräftat att jag bakade en  blivande bebis i magen, chock! Jag som skulle på EM i Norge och åka roliga tävlingar framöver! Velade in i det sista med EM i Norge men kändes ändå att banne mig om jag inte tar chansen, det gjorde jag och ångrar det inte:)
Vi kom ju ändå hem med en silvermedalj!
Efter vecka 14 så kom energin tillbaka och därefter har jag kunnat hålla i gång med både lite cykling och rullskidor, löpningen var bara att glömma från första stund, obehagligt minst sagt och det känns lite trist eftersom det är något jag gillar med sommaren. Men! Jag är glad att jag ändå mår så pass bra som jag gör och att jag tar mig ut på andra sätt och vi ser med skräckblandad förtjusning framemot oktober:)

En regnig lördag.

Publicerad 2016-05-21 11:33:47 i

John cyklar med vätternrundangänget och jag tentapluggar, terminens sista tentamen blir i privatskogsbrukets affärsmöjligheter och den ska skrivas på måndag. Frågan vad som är värst: Cykla racer i regn eller plugga till en tenta som man inte har en susning om vad den ska handla om?

Jobbveckan har varit intensiv! Många plantörer som är i uppstartsfasen och det är bra att vara på tå nu i början för att resten av sommaren ska flyta på, en hel del grönrisplanteringar är planterade och att leta efter småplanten i långgräs är en tidskrävande uppgift...då önskar man att tallen och granen hade en mera neonfärgad nyans av typ rosa i stället för skogligt grön...

I går fick Ebbot vidga sina vyer och följa med ut i skogen, nyttigt att få komma ifrån storpojkarna hemma och bli lite självständig. John testade att köra Frank och Ebbot med mtb en kortis, Frank är ju klockren i fokus framåt och att inte bry sig om vad som händer runtomkring när han drar, någit det vore kalas om Ebbot vill ta efter, den här gången gick det i i allafall fin fint!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela