Saur

Hemma bra men borta...?

Publicerad 2008-10-31 21:26:48 i Allmänt,


Jag tycker att vi kör på att vara norska ett tag till, dem har ju så sjuka låtar i det där landet...ha.

Resan hem gick smärtfritt, började i ottan och var hemma lagom tills mor och far lämnade huset med hungriga ungar, disk i hela köket och med orden "vilken tur att ni kom hem nu så att vi kan åka på det här kalaset! Jättebra, kul att se er föresten..hejdå". Ja, det är som vanligt hemma med andra ord;)
Har hunnit med att basta med småttingarna, gjort storkok på pappas "oneälg,oneshot" och somnat till spiderman, nu svingar sig ungarna ifrån kökfläkten, alicia är arg för att hennes kompis använder BH (fastän hon har sagt att hon inte ska!) och Johannes glider runt med en gitarr och önskar att det var han som skrev alla hits under 60 talet...typ blue sude shoes...vad hände med lugnet som infunnit sig de senaste två månaderna? Hytte åtta, VART ÄR DU?!

Förde bra men vart är bäst?

Publicerad 2008-10-30 19:25:15 i Allmänt,

Chill...
Då har man slaktat klart för i år då, saknar det redan.
Intervju på måndag, blir det inget av med det så har jag inget vidare liv till vintern. tragiskt. thailand? Hur som haver har jag en månad FRI, november, det är nu man ska styra upp saker och ting alltså. I kväll har vi käkat våran sista kyllingrullekebab, den var guld och nu ska stugan packas ihop. Vad hände med uppfinningen som långben kör med på julafton? Den skulle alldeles säkert bli en storsäljare.

Vi vill inte hem.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela