Saur

Tänndalen

Publicerad 2017-04-29 21:39:54 i Allmänt,

Jag och Odd tog en sista minuten till Tänndalen, yr lovar sol och skare, om inte annat så kör vi stugmys med brasa, havregröt och chips.


I går var halva syskonskaran på musikal på storsjöteatern, från Broadway till Duvemåla, superbra! Se den om ni har möjlighet! Jag får fina flashbacks ifrån gymnasietiden när jag går på något kulturellt evenemang, är glad över att jag valde musik på gymnasiet även om det inte något jag längre lägger många timmar om året på, men vem vet...det kanske kommer igen i framtiden:)

Odd har somnat för natten och brasan har snart brunnit ut... jag tror att jag går och lägger mig och snusar på den gosigaste lille pojken som finns! God natt!

Rullar fram

Publicerad 2017-04-18 20:18:59 i Allmänt,

Dagarna bara springer förbi, påsken är över (en kort visit upp till Jämtland hann vi med), snön är så gott som borta, jag har tagit en premiärtur på hojjen med charioten (det kändes i bena) och Odd har fått en gunga i 6 månaderspresent. 


Jag måste rycka upp mig och beta av den sista kursen i skolan, skogen som upplevelse, sen måste jag färdigställa syftet med mitt exjobb, synd att min hjärna har tagit semester och inte alls har några ambitioner på att sitta framför datorn när solen skiner, det finns äppelträd som vill bli beskurna och grusgångar som vill bli krattade...bäst det börjar regna snart.

Jämtlands triangeln

Publicerad 2017-04-11 08:17:40 i Allmänt,

Den årliga brudfjällturen gick för tredje gången till storulvån, sylarna, blåhammaren och sedan tillbaka till storulvån. Vi prickade inte in solen, men under söndagens tur hade vi i allafall fina vyer och det är en charm i att färdas över fjället i flurigt väder också. I stället för att hänga solgrop så fick vi spela tärning, dricka petflaske-vin, basta, powernapa, äta trerätters och mysa i stugorna. 5 av 5 fjällrävar!


Första gången John och Odd var hemma på tu man hand längre än några timmar, men det hade gått himla bra, jag fick ta med mjölkmaskinen och Odd fick ta flaskan, tror att det är bra med lite baby-papa time, det var skönt att få sova hel natt utan att vara redo med napp eller tutten, men det var också super mysigt att komma hem och få snusa min lilla bebis i nacken igen! En win win för alla parter.

Strax ska Sundsvalls nyheter komma ut och göra ett reportage om mig, John och hundarna och Kanada resan. Sen ska vi i väg på föräldraträff, första träffen för oss, Odd har lyckats vara sjuk två gånger och vi har varit bortrest två träffar. Nåja, dem ska prata om barn sjukdomar, kan vara bra att veta lite om det. I morgon är det 6 månaders kontroll och sedan far vi mot Jämtland på torsdag.


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela