Saur

ica loppet och borta vecka

Publicerad 2018-05-13 22:12:25 i Allmänt,

Hej hopp.

I går sprang jag årets första löpartävling, 5 km ica-lopp i lätt vind och soligt väder. Var precis så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, hela kroppen kändes lite lätt stum och benen undrade varför hjärnan tyckte att dem skulle röra på sig så fort?
23.09 min, en tredjeplats och två kassar mat fick jag med mig hem. Dags att börja köra lite flåsträning och intervallan så att kroppen slipper bli så chockad nästa gång den får på sig en nummerlapp. Vill tro att järnbristen bidrog lite till mjölksyrefesten också, brukar inte få mjölksyra i underarmarna i vanliga fall när jag springer, får i allafall passa på att skylla på det för snart ska ju värderna vara bra igen:)
I dag blev det en premiärtur i skogen på mtb, härligt, soligt och stumt, ändå kul att cykla lite även om jag är mest sugen på att springa.

I morgon rullar jag mot en veckas utbildning i Olofsfors med SCA, det ser ut att bli 23 grader och sol, härligt traktplaneringsväder, känner att jag valt rätt bransch. Kommer dock att sakna mitt lilla (och stora) sockergryn här hemma!

spänstig

Publicerad 2018-05-08 22:36:12 i Allmänt,

Naej spänstig var jag inte i dag, tänkte att jag skulle bocka av vårens första löpintervaller, och det gjorde jag med, 6x2 minuter fick det bli. Fruktansvärd seg känsla i benen. Skyller på både efterdyningar av förkylning och på järnbrist. Men mest beror det nog på att jag har sega skidben, Colting säger att skate-ben är dåliga löp-ben, och skatea är i princip det enda jag har gjort i vinter...men jag får bita i, löparbenen, komsi komsi. I helgen är det ett 5 km lopp i sundsvall, borde kanske springa bara för att skrämma liv i kroppen ännu lite mer och för att det är kul att tävla. Vi får se!

Lämmade mitt sockergryn själv på föris i dag några timmar, han klarade sig alldeles utmärkt utan mig, men blev ändå väldigt glad när jag hämtade honom, bra för mammahjärtat! Vi ska försöka pussla ihop så han får så korta dagar som möjligt, just nu lutar det åt 08.30-15.00 ish tre dagar. Så sover han förhoppningsvis 2 av dem timmarna, ja ni hör ju, jag kommer inte ifrån att jag tror att han har det bäst hemma. Så är det, men nu måste den här Oddiemaman också bli en workingmama och Odd kommer att trivas helt säkert! 

I morgon tänkte jag sätta tänderna i det sista av exjobbet...formalia hit och dit, snart klart, nära nu...ge mig styrka. 

6 maj

Publicerad 2018-05-06 22:19:35 i Allmänt,

När ett inlägg försvinner...gaah.

I korta drag om vad som hänt i helgen: huspyssel deluxe, altanräcke på plats, penséer i krukorna, vin på veranda och 500 bullar bakade till kosläpp.

Har även varit till doktorn och fått konstaterad järnbrist. Ska få en järnboost och hoppas därmed att värderna höjs, att mina leder värker mindre och som plus kanske jag blir lite piggare och får mindre mjölksyra:) 

Har varit rosslig och förkyld senaste veckan, det börjar ge med sig, så i morgon ska jag se om lungorna är pigga nog för en jogg. Är springsugen, hade tänkt springa havstrailen i dag, men är man sjuk så är man och det kommer flera lopp i sommar.

I morgon ska Odd skolas in på förskola. Ska bli spännande att se hur han tar det. Är som ett en ny epok börjar i livet, mer ordning på veckorna, ska bli skönt samtidigt som jag vill att Odd ska få vara hemma så länge som möjligt.Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela