Saur

tisdag

Publicerad 2018-05-22 14:38:35 i Allmänt,

Veckan i Olofsfors på traktplaneringsutbildningen var mycket bra! Solen sken i princip hela tiden, dagarna var fyllda med lärorika ämnen och kluriga övningar, veckan avslutades med en examination och det gick vägen det med. Hann med några morgonturer i joggingskorna, men sen hann jag knappt hem innan jag åkte på den första förskolesjukan...magsjuka deluxe, tack för den. Hade tänkt springa stenstadsloppet i kväll men får passa på det, typiskt, såg som framemot det, men orken är lika med noll och då är det ju dumt att dra på sig en numerlapp. 

Exjobbet är inskickat för en sista genomgång av handledare och i morgon skickas det in för betygsättning, hoppas att det håller hela vägen. Nästa onsdag flyger jag till Växjö för att redovisa, högst troligt min sista resa dit, känns mest bra men ändå lite sorgligt, har ändå tyckt om resorna söderöver.

Sommarvärmen har tagit oss med storm här i Sundsvall, 25 grader i maj och varma vindar? Ändå skönt med en rivstart på sommaren och lämpligt att jobbet har kommit i gång lagom mkt så att Odd kan bada balja utomhus om morgonen och vi kan äta frulle i solen.

Till helgen åker vi på Saur-säktträff i Snåsa!
ica loppet och borta vecka

Publicerad 2018-05-13 22:12:25 i Allmänt,

Hej hopp.

I går sprang jag årets första löpartävling, 5 km ica-lopp i lätt vind och soligt väder. Var precis så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, hela kroppen kändes lite lätt stum och benen undrade varför hjärnan tyckte att dem skulle röra på sig så fort?
23.09 min, en tredjeplats och två kassar mat fick jag med mig hem. Dags att börja köra lite flåsträning och intervallan så att kroppen slipper bli så chockad nästa gång den får på sig en nummerlapp. Vill tro att järnbristen bidrog lite till mjölksyrefesten också, brukar inte få mjölksyra i underarmarna i vanliga fall när jag springer, får i allafall passa på att skylla på det för snart ska ju värderna vara bra igen:)
I dag blev det en premiärtur i skogen på mtb, härligt, soligt och stumt, ändå kul att cykla lite även om jag är mest sugen på att springa.

I morgon rullar jag mot en veckas utbildning i Olofsfors med SCA, det ser ut att bli 23 grader och sol, härligt traktplaneringsväder, känner att jag valt rätt bransch. Kommer dock att sakna mitt lilla (och stora) sockergryn här hemma!

spänstig

Publicerad 2018-05-08 22:36:12 i Allmänt,

Naej spänstig var jag inte i dag, tänkte att jag skulle bocka av vårens första löpintervaller, och det gjorde jag med, 6x2 minuter fick det bli. Fruktansvärd seg känsla i benen. Skyller på både efterdyningar av förkylning och på järnbrist. Men mest beror det nog på att jag har sega skidben, Colting säger att skate-ben är dåliga löp-ben, och skatea är i princip det enda jag har gjort i vinter...men jag får bita i, löparbenen, komsi komsi. I helgen är det ett 5 km lopp i sundsvall, borde kanske springa bara för att skrämma liv i kroppen ännu lite mer och för att det är kul att tävla. Vi får se!

Lämmade mitt sockergryn själv på föris i dag några timmar, han klarade sig alldeles utmärkt utan mig, men blev ändå väldigt glad när jag hämtade honom, bra för mammahjärtat! Vi ska försöka pussla ihop så han får så korta dagar som möjligt, just nu lutar det åt 08.30-15.00 ish tre dagar. Så sover han förhoppningsvis 2 av dem timmarna, ja ni hör ju, jag kommer inte ifrån att jag tror att han har det bäst hemma. Så är det, men nu måste den här Oddiemaman också bli en workingmama och Odd kommer att trivas helt säkert! 

I morgon tänkte jag sätta tänderna i det sista av exjobbet...formalia hit och dit, snart klart, nära nu...ge mig styrka. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela