Saur

taaaco.

Publicerad 2009-10-31 18:56:29 i Allmänt,

vilken dag...hur trött får man vara?
Somnade klockan 15 i sängen med jacka och täcket på...har sovit så gudomligt varmt och gott. Hade gärna legat kvar hela kvällen och bara forsatt vara lyckligt trött, men nu sitter jag här och äter corn flakes och tänker partytankar och försöker bli lite på....går så där, ska hämta tjejerna som inte bor i vita huset om en halvtimme, vi ska laga mat här och sen har vi styrt upp något med slovakerna, ja men det blir ju kul, ovanligt liksom...
och nu sölade jag fil på datorn...korva.
Ähh, jag tycker de ska bli kul och framför allt djävulskt gott med TACOS! Det är de bästa jag vet, delat med ärtsoppa och kyckling. och vitlöksbröd, om de nu räknas som mat.

Vi kör en tävling, gissa vems tallrik som är vems:
Det är jag, Lina Hallqvist och Lenita Göransson som äter.


Fint pris utlovas!!

...........

Publicerad 2009-10-31 11:29:12 i Allmänt,

Ush och fy.
I går spontan drack vi vin hos Marek, det var dumt gjort, det känner jag i dag.
Miro och Marie kom insläntrandes med en flaska baccardi razz när de slutade jobbet vid elva, den lät jag dock bli, tur de för en droppe sprit till och jag hade varit en angelica som gått på knä i dag...
Och det går ju inte för i dag ska vi svennebrudar hänga i fillan och senare äta tacos, en utgång på marinan på de kanske? är ju trots allt halloweeeeeen. jättepep och sugen på flaskan med päronvodka...riktigt vattnas i munen när jag tänker på de..mmmmmmmmmm!
eller inte.


Ska ta en dusch och bli människa igen.

morgonmört.

Publicerad 2009-10-30 06:59:25 i Allmänt,

Jag har haft snoozarnas snoozemorgon från klockan 4 av någon konstig anledning, men jag tror att jag vaknade första gången runt 1-2 tiden och tände lampan, man kan ju inte se om 4 oz laxarna är så fina som dom ska vara i mörkret, så lampan på? check! Skrattretande i bland med dessa laxdrömmar....vad vill dom mig mitt i natten?! Känner mig lagom utvilad och go. Lite c-vitamin på det här och en normalarbetsdag (kanske lång), guldigt. Blir bra.

I går skar jag mig i benet, en liten, liten rispa, men då hade kniven gått igenom förklädet, kjelledressen och två lager med byxor, tur man har mycket kläder, Elin, kvällens linjeledare skrev skaderapport, det var ju lite spännande förstås.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela