Saur

tjejmorgon.

Publicerad 2013-10-31 09:08:03 i Allmänt,

Fördelen med att ha en John som går upp i ottan är att även jag får några timmar extra, jag menar, man kan ju inte lite ligga kvar i sängen och wordefeuda och quizekampa hur länge som helst om man ser att solen börjar komma upp och det är frost i träden...
I dag tog jag och troja en tjejtur uppöver lövbergslia, troja drog och jag åkte bakom, troja ska bli stark till vintern. Sen fick pojkarna dra lite med och nu har vi det så morgonmysigt att jag har glömt att äta frukost..dough. jag hinner!

dyra tider.

Publicerad 2013-10-30 07:29:55 i Allmänt,

Ny kamrem och vattenpump och nya vinterdäck till bilen på en och samma månad? Jodå! Men som av en händelse dök det upp en gammal bonuslön på kontot i samma veva, i bland har man fint flyt.

I går hade jag mindre bra flow, jag går i godan ro på ikea och spanar in byrån jag länge funderat på att köpa och ser att det är HALVA priset! halleluja jag tar två tänker jag! gött mos! kommer ner till hämtlagret och vad ser jag? ingen byrå?! Ja klart att den är slut på lagret...ah stort antiklimax. Men dom ska få in 20 st till i lager "nångång",så nu är det jag som hänger på kamprads lås var morgon klockan 10.00. byrån ska bli min!

Ja annars är det runt nollan ute och vi tycker att det kan få bli vinter nu. Nya spåraggregatet bara väntar på att få jobba och bastun är återigen på sin rätta plats så att man kan tina upp sig efter en härlig skidtur.

Men vi lär väl få hålla till godo med dom rullande skidorna ett tag till..
 

 

de där med barmark...

Publicerad 2013-10-22 07:32:33 i Allmänt,

Japp då var SM helgen över och det gick väl inte riktigt som tänkt trots nya däck och nytt styre.
Lördagens race var ändå delvis okej, frankeman jobbade på jättefint första delen av loppet på den snabba banan och jag kände mig rätt cool bakom styret, taggad och inte jättefeg i kurvorna! bra känsla, men andra delen av banan var det svårt att hålla fokus på att springa fort som tusan tyckte frank. Dag två tyckte frank att det var trevligare med ett tempo typ promenadiparken, än en fullbordad draghundsgalopp, och vad gör man då? Vi lullade i af runt banan och vi kom i mål...han var förmodligen trött i sitt huvud efter alla nya intryck, eller så kanske de var tonårstrotsen som kom fram? Ja ja.
Sen kommer vi till det positiva med helgen! Staffetten, john, jag och david ställde upp med ett lag, john och troja sprang i bolt takt och kom in som andra lag, växlar över till mig och eko som gör premiär på kickbike och jäklar vad det var skoj! vi växlar över som trea till david och han håller det in i mål! Så SM brons på staffetten till Sundsvalls BHK av tjugi lag, oh yes!
summan kardemumman barmark.
Nästa år kör jag kickbike:)


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela