Saur

KALIFORNIEN!!!

Publicerad 2010-04-25 20:44:29 i Allmänt,

Vi har det supers här i kalfornien! solen skiner och vi har hunnit med att se golden gate bron, åkt igenom chinatown, åkt cable car, myst på fisherman´s warf, spanat in gayvärlden på Castro, kramat redwood träd och ätit på boulders creek, bra jobbat på två dagar, i dag ska vi krusa vidare i den hyrda nissan med gps:en på vidare äventyr, santa cruz, santa barbara, montery, las vegas och kanske los angeles står på schemat, men de är skillda bud på vad folk tycker att vi ska göra så vi får se hur de blir i slutänden!

Flygresan hit tog ungefär 35 timmar, eftersom de första planet var försenat x antal timmar vilket resulterade i att vi missade planet i från chichago till san francisco, vilket resulterade i att vi fick sova gratis på Hilton en natt inklusive MAT:)

Man är lite jetlaggad efter allt resande fram och tillbaka, men efter nästan tolv timmars sömn i natt med ett break för vin och sallad hos johns syster, med mamma och pappa så känns de nästan helt ok igen!

Nu ska vi shoppa på Nordstro(Ö?)ms, solbrillor, flipflops och sen är vi fit fore kaliforniska äventyr!

På återseeende!

kossor och flygplan..

Publicerad 2010-04-21 17:27:58 i Allmänt,

I dag har angelica mjölkat kossor och skrapat koskit, precis som back in the old days i storhallen, skoj.
Om 3 timmar går tåget ner till kaoset på arlanda och jag och John har packat varsin väska och chansar på att planet till san francisco går som de ska i morgon, verkar lite lurt men än så länge är det inte inställt, friskt vågat hälften vunnet och annars vi hittar nog något annat äventyr!


Jag och halva jaguar latar oss i solen...

och John jobbar hårt på gården..:)

uhm...

Publicerad 2010-04-10 20:50:39 i Allmänt,

Vad är en kväll på skalet i jämförelse med en kväll hemma på bonnagården med biltvätt, förrådssortering, pappersifyllning, mera pappersstruling och fix och stök? ja nån gång ska man väl ordna upp sitt liv också. sen att att göra det en lördagskväll var väl kanske dumt...men skönt att ha de gjort, halvgjort i af, resten ska jag fixa i morgon, nu ska jag bara köpa ett hus som matchar bilen och som jag kan slänga in alla mina prylar i.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela