Saur

...........

Publicerad 2013-06-30 08:40:54 i Allmänt,

näst intill frisk nu!
I går testpaddlade vi ljustorpsån, de gick fint, jag slapp träna på eskimåsvängar, skönt. Såg också en grävling som skenade på stranden, eller så sprang han i kapp med oss, snabb var han! I dag ska vi ta oss igenom tre sjöar, solen skiner och nu hör jag hur john rullar hem i från morgonmjölkningen, dags för jordgubbsfrukost:) kan bli en kano(t)n söndag de här!


......

Publicerad 2013-06-26 12:53:08 i Allmänt,

Gosse vad förkyld jag blev då!
Ligger hemma i soffan under filten, snorar, hostar, läser blondinbellabloggar och tittar på en repris av allsång på skansen, highlife... Satsar på att bli frisk tills i morgon, i af senast fredag! för på söndag planerar vi att hyra kajak vid havet...de vill jag inte missa.
I dag drar st olavs loppet i gång, väldigt tråkigt att vi missar det, men resten av familjen springer och vi håller koll via liveresultat och då känns det nästan som att vi är där.

ohh no....nu börjar de danske
husmorsprogrammen...positiva tankar, snart frisk!

indalsledenloppet 2013.

Publicerad 2013-06-18 07:39:37 i Allmänt,

Vi fick till ett familjelag på indalsledenloppet, hela familjen sprang...och som vi sprang:) mamma spurtade i starten, isac tog några km extra, alicia sprang bara uppför, pappa hånglade upp mamma vid växlingen, johannes skrek könsord efter 4 km, andrea sprang fortare uppför än nedför, jennifer och samuel spurtade på rätt ställen och rasmus och andrei gjorde de bra som överlevde en staffettdag med saurarna!
Jag själv sprang min hitills snabbaste mil och de e jag himla nöjd med! men nu är de färdig sprungit milar på ett tag för knäet blev klent efter 6 km, så jag får väl hålla mig till 5 km så kanske de blir bra tillslut. Om två veckor börjar traktorlivet och då gissar jag på att det blir dåligt med hurtbullandet överhuvudtaget...då blir det mera go bullar, red bullar och tacopaj:)


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela