Saur

midsommar i Jämtland

Publicerad 2015-06-22 06:59:26 i

Ingen sill, ingen nubbe och ingen dans runt midsommarstången, däremot mycket mys, monopol, midsommarterräng, kubb, mtb på norderöns stigar, solbränd bringa och bad i Ljungan. En midsommar som firades i Jämtland på bästa sätt! 
Nu jobbar jag i dagarna en för att i morgon bege mig mot Trondheim och St Olavsloppet, 4 dagar på asfalt kan ju inte bli annat än kul.

sweet and saur

Publicerad 2015-06-14 12:49:20 i

Bra helg! Familjen har varit här, vi har sprungit indalsledenloppet, jag sprang min snabbaste mil, 43.30, fast sträckan var 10.1 och på hela sprang jag 44.40. Tar 100 meter en minut? Skyltarna stämde kanske inte helt, resultatlistan stämde i allafall inte, inte enligt min klocka på armen. Jag är I allafall nöjd, det var djävulskt jobbigt, det ska det ju vara. Sen blev det after run på logen i Lövberg och vi fick ett fint kort taget på oss Saur systrar, sen spelade vi brännboll och myste på. Nu har alla åkt hem, jag tittar på orange is the new black och velar mellan en cykeltur och badtunnehäng innan jag ska hämta upp John från hans vätternrunda.
So long.

ägglunch

Publicerad 2015-06-10 20:30:02 i

I bland blir det ägg, smörgås och varma koppen till lunch. Det gör mig inget, allt är gott när man äter det ute! Jag är klar med gis - kursen, man kan säga att jag nailed it...I af tentan och rapporten, nu är det bara skogsekonomi tentan som ska betygsättas...jag är rädd att det mer kommer att kännas som en nagel i ögat. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela