Saur

Ebbot!

Publicerad 2015-09-29 06:42:21 i

Denna lilla krabat har fått flytta till Ljustorp! Förhoppningsvis en blivande dragstjärna, blir han inte det så är han i vart fall den gosigaste valpen ever och så sjukt söt! Igor är överlycklig över att ha fått en lekkompis, Troja sätter han på plats, Frank bryr sig inte nämnvärt och Eko undrar varför vi tar hem ännu mer hundar, han tycker att det räcker gott och väl med den stökiga skara som redan finns. Ebbot, lyssna inte på honom, we löv you. 

hem hem hem

Publicerad 2015-09-26 17:53:42 i

Tjoho, nu gör jag mina sista timmar i traktorm och sen får jag åka hem för några dagar! I morgon tänker jag mig en cykeltur och en tur i skogen med hundarna och sen chill och pill i naveln innan måndagen rullar i gång med skola och skogsvård. Två tok veckor till sen ska jag välkomna mitt studentliv med öppna armar och ta tag i mina skogsstudier på riktigt, det känns bra.
oh well, nio timmar to go.

onepice och sommarprat

Publicerad 2015-09-25 02:24:10 i

Nu längtar jag hem efter min onepice,  John och hundarna. Tre pass to go av traktorköring, sen får jag åka hem en sväng innan nästa pinnperiod drar i gång.
I natt har jag lyssnat på sommarpratare, först syster Karin som pratade om medmänsklighet och om livet i kloster, det var fint, hon berättade om flyktingbarn och familjer som kom till klostret för att söka skydd, om att folk i dag använder shopexpress i stället för vanliga kassan för att slippa ha ögonkontakt med kassörskan/kassören, människor i dag stressar och jäktar dagarna i ända och det tar på krafterna så pass mkt att vi glömmer bort vad som egentligen är viktigt här i livet. Fredrik Reinfeldt pratade i sitt prat om att dygnet bara har 24 h och att ska man hinna läsa några böcker måste man sluta fippla på mobilen. Edward Moser berättade om sin resa mot nobelpriset, på norska, mysigt att få höra norska, världens gladaste språk. Sanna Lundell var arg och tycker att alla kvinnor som inte är arga, deprimerade, stressade eller utmattade lever i förnekelse. Männen och deras normer styr världen och kvinnorna får anpassa sig, hon har en poäng, men om den rådande ojämdställdheten botas med ilska och depression vet jag inte. 

En timme till, sen får jag sova.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela