Saur

premiär på södra!

Publicerad 2013-11-29 23:15:39 i Allmänt,


Denna fredagsmorgonen ägnade jag 45 min att snurra runt på en konstig snö snöslinga på södra berget. jag tappade räkningen efter varv tre. varvet var 450 meter. Men skoj att få börja dagen med lite skidåkning.

I morgon är det jobb, kattens dag har vi i butiken och sverak ska komma och visa upp massa olika kattraser för våra kära kunder.
Troja skulle bli överlycklig om hon fick följa med.

pepparkakans tid.

Publicerad 2013-11-28 22:26:29 i Allmänt,

Vi har burkvis med pepparkakor på jobbet, vanliga pepparkakor och pepparkakor med chokladöverdrag på. vi har också en kaffemaskin som kan göra varm choklad....choklad doppade chokladpepparkakor...den kombon...mmm! Jag svälter ju inte direkt ihjäl om dagarna om man säger så.
Nu har även jag drabbats av julshopparhetsen...i dag har jah slagit till på julgardiner och andra röda, juliga ting, det blev väldigt mysigt, jag ser framemot frukosten med adventsstjärnorna i morgonbitti. feliz nevidad.

isigt.

Publicerad 2013-11-28 07:54:47 i Allmänt,

att åka långfärdsskridskor en tidig morgon är magiskt och att få göra ett hattrick i morgonåkning är en få förunnat!vi har fått ett skidspår i sundsvall, 450 m långt, inte de längsta men mycket längre än ingen meter alls.
till helgen är det advent och jag känner suget efter att köpa julgardiner och att baka lussekatter och snickerskakor, får jag göra det så känner jag att julen...bring it on bara. jag e redo.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela