Saur

såja.

Publicerad 2010-10-31 14:57:58 i Allmänt,

Så har jag blivit bräckebo på halvtid, och ljustorpsbo, resten av tiden.
Men ska de fortsätta i samma takt som det har gjort hittils så lär jag få bo i traktorn denna vinter, vädergudarna tyckte att det vore kul med en liten prövning, så dom slog på stort och såg till så att det blev tokhalka på bräckevägarna, utan dubb och utan frontspridare men med 12 tons grus på släp så var det en upplevelse jag inte behöver vara med om igen:) nu har jag fått en frontspridare i af, alltså en sandspridare som sandar framför traktorn också, så nu ska de ju inte vara några problem uppför backarna!
Har denna sommar blivit obloggad så lär denna vinter bli ännu mindre dokumenterad, känns som att det är så där kul att läsa om plogning, sandning och jag är tveksam till att det är så mkt annat highlife i bräcke, pizzan där smackade unka så jag slipper nog lastbilsbuken med, eller just ja...haha, traktorbuken.

Tokhundarna, Troja med sina nya sambos, bästisen Jaguar och äventyraren Rebus.

hipp hipp!

Publicerad 2010-10-25 08:36:44 i Allmänt,

hurra.

Pinnarna är färdigsatta för storhallens del, störtskönt om ni frågar mig, jennifer däremot kommer att sakna de, tok! I dag ska vi rusta för vintern, på med plogen, hämta sandspridare och vagn sen bär de av emot bräcke! Har vi (O)tur så kommer det att snöa redan i kväll, hade kännts lite skönt om man hade haft pejling på vägen innan, men de är väl överskattat förstås. tut och kör, nu kan vintern komma!

.........

Publicerad 2010-10-19 18:05:43 i Allmänt,

Troja har åkt färja för första gången, lite brydd var hon i början när vågorna skvätte över däck, men sen tog hon de med ro och mös ner sig i filten, superTroja:)Ska snart ut på nattskiftet igen, lyssnar på en ny ljudbok så jag ska nog överleva,men för säkerthets skull så blir de ett inköp av redbull och clemmentiner med, survival kit.
Ja annars händer det inte så mycket skoj, myste lite med systersonen i dag, vi badade, eller jag badade och han skrek...poppis moster. På fredag är jag ledig!! Så då ska jag en sväng till tandis och en sväng till frissan och sen blir de Glittershow på kvällen med min karl, och några andra. mys, mys, mys!!!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela