Saur

Norge here we come!

Publicerad 2008-08-31 21:28:54 i Allmänt,

En natt kvar...en ensam natt, sen bär det i väg. Bilen är packad. Kvart i Åtta i morgon rullar vi mot Förde.
Ska packa det sista, klappa kossorna, dricka te, Sova!

cross.

Publicerad 2008-08-31 16:48:51 i Allmänt,
I går gjorde vi stan, vi shoppade mat till Norge för typ 3000, gjorde apoteket osäkert och jag införskaffade mig ett par löpartights. Hurt-Norge here we come.

Eftersom mina kära småbröder har fått leksaker som även passar oss äldre ungar så utnyttjade vi äldre makten (större, starkare, smartare) som vi har och knuffade ner skitungarna från crossarna, burnade därifrån och skrattade rått medans vi skrek " Liten o Svag och Ynklig!" som man har gjort så många gånger förr, fast det var säkert 12 år sedan...skönt att leka barn i bland. Sen wokade jag till lite grönsaker och kött, hällde upp fanta i glas och vi åt den mest fantastiska måltid man kan tänka sig.

Nu ska jag återgå till packningen av mitt liv, eller påbörja...

..........

Publicerad 2008-08-29 20:01:30 i Allmänt,

Blir så less...skiträkningar, skriv så man förstår va...skit halebop.
Hemma i storhallen nu, småbröderna har fått varsin cross, ja dem fyllde ju ändå 7 år nu, på tiden liksom...en annan fick roa sig med tallkottar och kobajs.
Mor och far har sabbat min bil som vi ska ha till norge, batteriet är fucked up, heja päronen, dem hittade inte off-knappen på radion, och inte kan dem ringa och fråga hur man stänger av den heller..mongon, sen har dem fyllt hela bilen med röda korset grejer....jag blir lack, less, galen...ska faktiskt bli skönt att dra till norge. slippa eländet liksom..suck, stånk och stöööön. Fredagkväll? helg? näeva. måndagstidigskruttmorgon har jag just nu.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela