Saur

måndag

Publicerad 2018-06-25 07:13:47 i Allmänt,

Midsommarhelgen har varit ljuvlig över alla förväntningar! En hel trevlig midsommarafton med goa vänner och mysigt häng! Partytält med 20 vuxna och lika många ungar, grillad kyckling, jordgubbstårta också lite blåst och regn på det mellanåt! Odd hade det trevligy som fisken och det hade även hans päron.

Resten av helgen har varit hel soft, hela lördagen tillbringades i princip i köksoffan och det var så skönt, har hittat några nya norska ungdomsserier och John har börjat lyssna på Beatles. Det var sååå skönt att vara hemma hela familjen en hel dag utan att någon ska yra i väg på något, händer ju sällan. Och söndagen var i princip lika bra, fast då fick jag klämma in ett 10x1 min löppass för att väcka kroppen ur midsommardvalan för på tisdag rullar vi mot st olavsloppet!midsommar!

Publicerad 2018-06-23 22:23:54 i Allmänt,

Sovmorgon till 07.30 och en helledig dag i dag! Jag och Oddis ska baka bröd och frysa in rabarber. I helgen är det midsommar och vi firar hemma i byn. I morgon blir det champagnefrukost, silllunch och grillkalas på em/kväll. Heldags matrally. 

Har kommit i gång med planeringsjobbet, har hunnit planera en gallring som tillslut inte skulle gallras på grund av lutning, biotop, låg grundyta, contorta och 50% lövinslag. Det kommer att bli en del kliande i huvudet i sommar...det är då säkert, men roligt kliande. För det finns ju inte riktigt något rätt eller fel, bara bättre och sämre beslut. I går var det startup kurs i naturvärdesbränning, så nu får jag följa med ut och bränna i skogen. Bränner gör man för att skapa naturvärden, bränna bort granen, härda tallar och skapa miljöer för vedlevande insekter som vill bo i tallar som har stått på platser där det har brunnit.

Jaha och sen sist har jag sprungit två vårrus, en sträcka på indalsledenloppet och ett coopertest. Känslan i benen har varit lite småseg, jag hoppas att det ska släppa tills nästa veckas st olav. I Sundsvall sprang jag på 22.10, gick ut lite för hårt och blev slitigt sista 2 km. I ösd sprang jag på 21.17, plattare bana men segare ben, ändå nöjd över att det nästan gick en minut snabbare, tror att det är mitt snabbaste vårrus? På indalsledenloppet blev det 10.1 km på 44.06 min, ändå nöjd, kändes som segt där med i början men sen trampade jag i gång mig, sista km sprang jag på 4.08 och det är bra för att vara mig! 
Coopertestet gick så där...regn, snålblåst och dålig motivation. Är som att jag har svårt att peppa mig när jag tävlat en del, så nu blir det myspass tills nästa veckas 4 dagars tävlande...då vill jag ju vara taggad! 

Examensarbetet är godkänt! Halleluja!

Odds minikompis pandan har kommit till världen! Så roligt att en av mina äldsta vänner har fått en liten mini, ska bli så kul att se lilla skrutten! Låg vaken i 2 timmar när jag fick meddelandet (på natten) var tvungen att titta på Odds bb bilder och läsa gamla blogg inlägg, tänk att det snart har gått två år, blir helt nostalgisk! Helt galet...ändå de två mest kärleksfyllda två åren och också de mest sömnlösa och välplanerade i mitt liv, men så värt det, så mkt kärlek dem ger dem små liven! Just nu är det slängpussar som gäller.
5 dagars Odd.

full huggning

Publicerad 2018-06-05 21:11:05 i Allmänt,

Little bit to much av allt på sista tiden och lite nattvakande har resulterat i att ännu en förskolebacill har etsat sig fast i min kropp, förkylning here we go agein....fyra förskoleveckor och tre sjukor, förskolan tar knäcken på oss. Mig och Odd. John har klarat sig lindrigare. 

Nåväl, en ingerfärakur så ska det väl ge sig! Hade tänkt springa personbästa på 5 km nästa tisdag, intervallan och coopertest har bytts ut mot lättsaltade chips och daimchoklad...får se om den taktiken håller, tveksamt.

Ex jobbet är redovisat, det blev en sista kortsväng ned till Växjö, redovisning och opponering är godkänd, skönt!
Har också hunnit med andersönrunt, sundsvall trail och släktträff i Snåsa!
Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela