Saur

Lind.

Publicerad 2014-08-27 21:50:04 i Allmänt,


Studierna går som på räls! Jag har lärt mig ett gäng lövträd och jag har lärt mig hur man kan göra en skogsuppskattning. Jag har också lärt mig vägen från vandrarhemmet till universitetet, den är inte 4 km utan närmare typ 7 km. Det tar längre tid att gå 7 km än att springa 7 km...det tar väldigt lång tid att gå 7 km.
I morgon ska vi ut och gräva i jorden, det är ju som att gå en advance skogsmulleskola det här, grymt skoj! Men också utmattande....nu ska jag hopp in i duschen och sen hoppa vidare till sängen. Go natt!

skolbänken.

Publicerad 2014-08-25 21:18:56 i Allmänt,

Då sitter jag på tåget som rullar ner mot Växjö. I morgon börjar mitt nya liv som student, 3 års distansstudier om trä och skog, det blir säkert bra! Mitt största problem för tillfället är vad jag ska äta till frukost i morgon? Tåget rullar in halv elva i kväll och vandrarhemmet har ingen frukostservering, shame on them...men det löser sig, nån morgonpigg affär måste jag kunna hitta.

I dag innan jag hoppade på tåget hann jag med en solskenstur runt brunne, regnet kom i kapp mig sista 5 km men innan dess sken jag och solen i kapp. var det sista turen i kortbyxan?


Det här med att springa har jag gett upp för ett tag, dels för att det gick skit på fjällmaran och dels för att jag fick ett nageltrång efter fjällmaran på stortån som inte riktigt vill samarbeta med springskorna. Nu har jag i of tagit med mig skorna ner till Växjö, så jag har kanske gett upp springandet färdigt? Det får stortån bestämma...men nån liten morgonjogg borde jag kunna pina mig igenom. Nån fler springtävling blir det i af inte. Tror jag.

sommartider hej hej

Publicerad 2014-08-13 07:04:26 i Allmänt,

Jaa, nu är det snart slut på sommartiderna och hösten kommer en smygandes in under skinnet. I morse kopplade jag på Eko och Frank framför cykeln och sen fick de dra uppför lövbergslia, fint sprang de och luften var skönt kall och nöp en i kinderna. När vi kom hem fick vi en överraskning iform av en upptinad frys, resten av morgonen ägnades åt att steka 40 kg köttfärs/grytbitar och kyckling och frysa om, nu har vi färdigmat för en månad framöver:)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela