Saur

Finbesök.

Publicerad 2010-01-28 22:54:36 i Allmänt,

I dag kom Andréa + familj och hälsade på på Skalet, jag fick äran att vara babysitter medans andréa och peter tog några åk, gick ju galant, första "barnvagnsskakspasset" tog Maja, andra tog jag, sen sov han i 2 timmar sen hade föräldrarna åkt färdigt och Liam var redo för mat. Andréa och Liam tyckte även att ett besök på VIP Ski Lodge verkade spännande så dom hakade på hem, mös med pizza och nappflaska, dock var jag lite trött så jag tjyv power napade i några minuter.

Ilbattingen har blivit stor och kan nästan stå nu!

Av nån anledning så får vi inte till ett vettigt kort på både mig och barnet, det här var nog det bästa hittils, dvs det enda kort han inte gallskriker eller lipar på. High 5 Liam!

I dag fick jag ta över en Nielsongrupp, det var spännande, dels för att det är undervisning på engelska och dels för att det är vuxna som vill ha en massa tekniksnack, lägger man i hop det så är ju inte jag den ultimata läraren för det, MEN det gick riktigt bra! Jag är stornöjd, dom åkte i röda backar (ok en) och körde med paralella skidor mot slutet (nästan alla)! Skoj!

....

Publicerad 2010-01-27 17:49:42 i Allmänt,

Jag dricker 2009 x-mas cider, det var rea på den på glashuset, jag förstår varför, den smakar riktigt illa.
tumme ner för den.

Nu börjar det bli tråkigt att vara ensam hemma!
Kom hem MARIA!!!

storm.

Publicerad 2010-01-27 14:28:28 i Allmänt,

I dag har vi inväntat en storm som aldrig kom, den verkade fastna i norgeland. Eller så kommer den i natt, vi hoppas på de sista för vi vill ha mera snö, i dag när jag borrade bana så var det bara dryga 1-2 dm på sina ställen, inte riktigt ok de heller.

I morgon ska syrran +bihang åka skidor på skalet, jag ska få den stora äran att sitta barnvakt, hoppas han kommer att vara glad, mätt och inte trött, Liam alltså.

Eftersom det är så lugnt i skidskolan den här veckan så blir det mycket åkning på egen hand, i dag tog jag och Johan några åk efter lunch, men eftersom det är en massa dumma studenter som inte kan åka och som sladdar upp och förstör backarna så var det inge vidare. Jag ska träna på mina härliga icke existernade höftkantning i den stora skärande svängen, jag ska också träna på kortsväng, mellansvängen är ok. Jag vill kunna allt på en gång, helst i går.

Nu ska jag power napa i soffan en släng innan yrvädret kommer hem.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela