Saur

Alnötrampen!

Publicerad 2011-05-29 08:15:33 i Allmänt,

Laddar just i denna stund med en stadig ägg och bacon/tomatfrukost, med lite juice, youghurt med banan i som tilllägg! Inte bara för att det är ruskigt gott, utan även för att jag om ganska exat två timmar minus tio munter ska trampa i väg runt alnön! Mitt livs första cykeltävling! 4,2 mil så de vore ju dumt att bli hungrig under vägen.
Just nu ser de inte så ljust ut på väder fronten, regnet öser ner och så även på alnön, men med lite tur så kan de ju bli ändring även på de! Nu ska bara sadeln sänkas och däcken pumpas sen är ljustorpsligan fit for alnötramp 2011! hepp hepp!

Vad passar bättre än en bastu när dagen be...

Publicerad 2011-05-21 19:09:26 i Allmänt,

imag0616_1305997 (MMS)

Vad passar bättre än en bastu när dagen bestått av lördagsjobb, cykling och valpmys? Perfekt ending! Vårruset gick bra, sprang inte under 25 och inte över 30....ganska exat mittemellan och de får jag väl vara nöjd med. I går blev jag utlurad på orientering, jag måste säga att sporten har hypat tills bra mkt sen jag utövade den sist, microchips på fingret, kvitton på tider och grejer, oj oj! Men kul var det och jag hittade alla kontroller, kanske vågar mig ut på de igen! Nu är bastun varm!:)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela