Saur

Mera tävlingar.....

Publicerad 2014-02-25 20:53:00 i Allmänt,

Nu är SM i combined, linkörning, pulka och stafett avklarad! Kan glädja er (och mig) med att berätta att jag o Frank numera är två SM medaljer rikare, känns riktigt skoj! Särskillt combined bronset (en halv sek upp till guld, jodå!) eftersom frank har varit lite tvekis till både masstart och pulkadragning, men nu fick vi till ett fint lopp med knappt något strul, heja Frank!
SM silvret stafetten var en fin resa det med, John och Eko tar ledningen på första sträckan, jag och Frank tappar en placering men lyckas hålla resten av dom hungriga, jagande bakom oss och Danvind kämpar med Ziwan ända in i mål och silvret var vårat:) halleluja. Pulkan och linkörningen pratar vi om nästa år när vi har finslipat på lite detaljerna...detaljer som hur man drar en pulka i uppförsbacke, det kan va bra att kunna som draghund.
Ja det är ju kul när det går bra. Just nu regnar det ute och är fem plus grader, skidmotivationen ligger i dvala men än är inte säsongen slut. Vi ser fram emot vindelälvsdraget och långa SM i Kiruna + all fin skareåkning och fin fjällturen.
 
På jobbet rullar det på och i dag fick jag hopp om framtiden, vi har två praktikanterpojkar som är i yngre tonåren, dom är hjälpsamma, noggranna, arbetsvilliga och trevliga. awesome. dom är allt som man vill att praktikanter ska vara, pensionärerna har berömt dom hela dagen, slöa 2000 talister? icke då.
Har jag sagt att jag kommit in på en kurs i vår? mark, vatten och flora heter den, känns bra, biologi var ju favvoämnet i skolan, det är nog bra att börja läsa om något man har positiva minnen till.
såja! på återseende.

ny tag

Publicerad 2014-02-15 07:19:17 i Allmänt,

soc:en gick ju inge vidare, bröt mitt första lopp på combinden (jag voltade med pulkan och snabbkopplingarna var helt plötsligt så snabba längre). linkörningen gick ok om man räknar bort två skitstopp och en vurpa, men pulkakörningen med eko var nog bottenloppet, eko tyckte att pulkan var onödigt tung, och varför hjälpte inte hon där bakom till mer uppför backarna?!
så kan det gå.
I dag är det SM i combined här i sundsvall och jag och frank ska återigen utmana oss bland snabba kopplingar och andra ylande hundar.
det ska bli spännande och vi ser fram emot det!borde....

Publicerad 2014-02-05 19:00:24 i Allmänt,

Ja det är mycket jag borde göra just nu, t ex klippa franks klor, packa ned tävlingsdräkt och pjäxor i en väska, laga till ett storkok med köttfärsås så att vi slipper handla mat i norge, bära in alla skidor så att dom är redo att vallas, fixa i ordning pulkan så att den är fit for fight på lördag, ragga upp ytterligare en pulka som ska fixas till, packa ned allt annat man kan tänka sig behöva, packa hundbagen, lägga fram hundpapprerna så att vi inte glömmer dom (har ju hänt förr..)
Så varför sitter jag under en filt i fotöljen och äter godis?
Kanske för att det är så himla skönt och för att varje kväll de senaste veckorna ägnats åt allt förbannat förutom att typ sitta still och äta godis.
Snart kickar nog sockerchocken in och jag kanske taggar till och kommer på varför det är skoj att åka på draghundstävling igen...men några minuter och godisbitar till kan behövas...

pepp pepp pepp!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela