Saur

Det går i ett...

Publicerad 2014-09-29 08:08:04 i Allmänt,

Ja dagarna går i ett! Är det inte pinnkörning så är det skogsuppskattnings träff i vindeln eller rapporter att skriva klart eller hundar som ska tränas och kickbikeben som ska kickas och cykelben som ska cyklas... Kul, men lite för mycket av allt det roliga kanske? Därför hoppar jag två dagars pinn körning och stannar hemma och satsar på att skriva klart The big metodkurs rapport, kanske hinner jag ut i skogen och plocka något fint till krukorna. Blommorna har tvärdött och det ser ju inte så roligt ut.
..........

Publicerad 2014-09-15 04:42:42 i Allmänt,

Jag drog nitlotten denna vecka och får köra nattpassen i traktorn, jag är nu inne på min andra redbull och en chokladkaka har fått stryka på foten....förödande. Vi har förflyttat oss till Härjedalen och med lite flyt så kan jag få i mig lite fjällluft under en morgontimme eller halv. Veckan har bestått av disciplinerade studier av källgranskning, referenshantering och trädräkning....ska det gå ihop det här med både pinnar och pluggande så är det bäst att ligga i, men det går, de gör de alltid!
plus i kanten är att jag får snusa på lillaLoui på hemmaplan!

pinnsättarTime!

Publicerad 2014-09-03 16:51:30 i Allmänt,
Det är bråda dagar med många pinnar som ska sättas i backen! Tur har jag som får köra hemma på svenstaviks driftområde tillsammans med storsyss och lillsyss, och som ytterligare grädde på moset får jag ta mitt mosterliga ansvar och hänga med godingen Liam på morgnarna, morgonmys varje morgon! Men ljudboken jag har laddat ner är väl mordisk och Stockholms chic...och nu är det är nästan så att jag längtar hem lite för att få gå ut i skogen för att få beta av några skoluppgifter.
OH wellpapp. Det är fint ut med vägarna denna tid på året. Hej da! 🐊

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela