Saur

jooodå.

Publicerad 2010-02-23 22:28:33 i Allmänt,

skrev ett inlägg som försvann...typsikt, när man skriver så få så borde dom ju få vara kvar!!
Är ett år äldre, kanske lite visare, 23 känns som ett bra årtal att vara, 22 var ingen höjdare, eller det hände mycket skoj under året! Men just siffran 22...nja, lite lamt.
Har haft en grym helg, började med att hänga på akuten i östersund från 19.00 till cirka 02.00 under fredags kvällen, kom där i från med en gipsad tumme, var egentligen inte så akut, men backläkaren trodde att de kunde vara ett ruttet brutet båtben, så det var bara att bege sig in, och de gick ju bra med trevligt sällskap, ska tillbaka till handrehab om två veckor, så ska dom undersöka saken vidare...så klart, dumt att ta reda på vad det är på en gång! Åkte skidor i lördags, var snorkallt, köldeffekt -60 grader på skalstoppen, klart vi ska dit!! Fick en vit näsa på köpet. Åkte lite offpist med småbröderna med, det var skoj...dom har blivit grymma. Sen blev det bastubad och en all in på skalet med skumpa, jamåhonlevasång och fishshots, härligt=) söndagen gjorde sig bra i soffan.

Se där ja.

OK!

Publicerad 2010-02-18 21:05:49 i Allmänt,

OK, bra dag!
Nielsen-barnen var goa som alltid, mina fantastiska Glidare var fantastiska även i dag och vi körde om svängarna i Näsbacken, tjii fick dom! Grymt gäng, dom kör paralellaskidor, upp på kanten, ingen ramlar, vi hoppar, leker och har det grymt bra. Bästa gruppen! strulade dock till det lite i passexpress och vi hamnade i fem olika stolar i stället för 2, en liten, liten miss bara, ingen ramlade ur och alla tog sig upp. Sen blev det två privatlektioner, två små kids och en 15 årig dansk, ja kul det med.

annars bitter vi på naglarna framför OS om kvällarna och ska nu heja fram Pärsson!
Heja heja!!

.............

Publicerad 2010-02-16 20:10:59 i Allmänt,

I dag har jag premiärat på längdskidorna, 6 km skate, uppför, inte en nedförsbacke så långt ögat eller benen kunde skymta...skumt. Efter 4 km hade jag kommit i gång med flåset, kändes bra i 200 meter sen ville kroppen inte åka mera skidor. Men jaa, jag var ju tvungen att skatea tillbaka till bilen så det var bara att njuta av blodsmaken i munen...mmm... Nya friska tag på torsdag. kanske.

Skidskolan går bra. Barnen är snälla...jag kör på med; Noll koll - rock n´roll!, Hey hoo - lets goo!, Upp och hoppa - blåbärssoppa!, Ee ni mee?! - Ohh yeeah! Det gillar dom kidsen, och gillar inte dom det så tycker jag att det är rätt skoj.

Har en gäng vuxna nybörjar damer som jag också åker med också, det är underhållande. Har inte skrattat så mycket på en lektion någonsin som jag gjorde i går, tre danska äldre damer, två svenska varianter och en thaidam som heter Joy, klart det blir succé!Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela