Saur

söndag.

Publicerad 2012-11-25 16:36:58 i

Söndagsmys i soffan hela dan, vinterstudion rullar, spännande med staffet förstås! och jag blir himla sugen på vinter och skidåkning. På torsdag rullar vi mot tänndalen och läger med folk från hela draghundssverige, de ska bli skoj, fin fina snöförhållanden hoppas vi på!
Just ja, har bytt halvljuslampor på bilen med...eller jag har försökt, med dåligt resultat...att de ska va så svårt då? I morgon e de jag som får gå till mekonomen med svansen mellan bena och fråga om dom kan pilla lös resten av den halva lampan som ligger där under huven nånstans och rikta den andra så att de inte bara e hjulen som ser en halvmeter framför sig...äsch, svårt att va bra allt:)

måndagsledig.

Publicerad 2012-11-19 13:24:00 i

I bland timear man in dom rätt, dom där lediga dagarna! Solen skiner, luften är krispig, himlen är blå, man har alla grejer i kylskåpet för att kunna mixtra ihop varma mackor OCH blåbärspaj! Hundarna är friska, starka och hela, Ljustorps massiven (ok.. kullarna) är höga och härliga. och nu ska jag gå ut och se om jag inte kan slänga ner en vårlök eller två i marken. tjohej!
sthlm!

Publicerad 2012-11-17 14:44:22 i

En grym helg har vi haft! Jesus christ superstar var helt fantastiskt! När jag gick i åttan i svenstavik gjorde vi just den musikalen, Ola var kanske snäppet vassare än våran jesus men vi var banne mig grymma vi med:) kul när man kan alla låtar.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela