Saur

may be spring?

Publicerad 2020-05-20 09:26:33 i Allmänt,

Är det vår? Full mundering på Odd när han går ut och jag har fortfarande fodrade vantar på mig så det är allt en kylig vår i så fall! YR lovar 19 grader på måndag, jag hoppas dem spår rätt. 

Här hemma har det byggts en pump track till Odd (hans, pappa, kusiner, mig och resten av byns ungar)! Han har blivit grym på springcykeln och tar alla gupp och kan snurra runt i timmar, nyhetens behag och hans lätt maniska sida kan dock ta över så han har varken tid att äta eller ta lunchvilan, så vi får dra igen gardinerna och låsa dörren en timme på dagen så att han glömmer bort den för en liten stund. Pump tracken, röjesjön och studsmattan kommer att göra att hemestern i sommar kommer att flyta på fint.

Här i Grindstugan har vi avverkat ytterligare en sjukvecka för mig och Kidsen, onda halsar, hosta och snuva, nu börjar det ge med sig tack och lov...hoppas vi får vara friska resten av sommaren nu. 

Olga är strax 6 månader och det händer grejer hela tiden, hon blir allt mer säker på att ta saker och har koll på vad Odd har för grejer och försöker gärna ta dem av honom. Hon hasar sig bakåt på golvet med händerna och runt i cirklar. Hon gillar mat, och har i princip slutat amma på dagrana för det har hon inte tid eller ro till enligt henne själv, ska det ammas får jag gå upp på sovrummet och stänga dörren se till att det är tyst och helst ska jag stå som en ko över henne....men på morgon och kväll och en gång på natten ammar hon i alla fall och det är ju bra för det är rätt mysigt tycker jag, och jag tänker också att så länge hon ammar så får hon i sig det hon behöver. Hon är en  bestämd ung dam som säger protesterar högljudt när hon inte är nöjd, men hon är ändå mest glad och nöjd mellan protesterna.

Träningen går ju så där pga av förkylning, men jag och John har i alla fall lyckats ta oss ut på en cykeltur bara vi två och det var trevligt med lite egentid som back in the days! Kommer knappt i håg när vi cyklade tillsammans sist. Kul att cykla och kul att springa, skönt med barmark, nu ska bara tiden räcka till och jag hålla mig frisk så kanske det blir lite mer av tränandet. 

















Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela