Saur

eldvakt.

Publicerad 2015-08-25 10:05:57 i

I går var jag eldvakt på jobbet! Kul med variation, dock skönt att det inte började brinna under mitt pass.

I morgon ska jag hämta hem min nya bil, jag längtar. Livet som billös i norrlandsskogarna är cykelrikt eller stillastående. Nej nu ljuger jag...jag har tur som har johns familj som är generösa nog att låna ut en bil då jag har behövt. Men det ska bli skönt att kunna ta sig fram i egen maskin igen.

Jag har äntligen tagit mig i kragen och börjat spara i fonder och självklart dyker börsen i samma veva... hur gör man nu? Känns som rysk roulette, jag har god lust att ta ut alla ören och stapla dem under madrassen i stället. 

Denna morgon fick Igor och Frank sig en tur framför cykeln, ja vi har det bra fint i Ljustorp med! Hundarna sprang på bra och jag tyckte att det var skönt med ett dubbelspann så att jag slapp trampa, mina ben är möra och min ena stortånagel ogillar aktivtet i små cykelskor. 

fjäll

Publicerad 2015-08-25 09:52:31 i

Vissa dagar undrar man varför man inte bor till fjälls? Tänk att ha dessa vyer så fort man kliver utanför dörren...åh hur härligt!  Men jag är tacksam övet att fjället har visat sig ifrån sin bästa sida de gånger vi har hälsat på och för att jag har vänner som gillar fjället på samma sätt som jag! I söndags fick vi en fin cykeltur på 3 mil på fjällvägarna, vi tog en pause för fjällsjödopp och lite hjortronplock, sen kunde vi inte pausa mer för då kom småsvemaffian i kapp oss och förstörde den fina stunden.

22 km i bydalen!

Publicerad 2015-08-23 07:21:18 i

Det gick ju bra att springa i bydalen med, jag kände mig inte lika pigg i kroppen och knoppen som i vålådalen för två veckor sedan, mest tror jag att hjärnan inte riktigt hunnit ladda om och ställa in sig på att den skulle tävla igen, benen höll i ihop ok ändå och det enda som egentligen spökade var en befintlig blånagel som fick en ännu mörkare nyans av blått än tidigare, hoppas att den lyssnar snart!
Banan var riktigt fin, backe upp och backe ner och backe upp och liftgata ner, brant, stenigt och klurigt bitvis och hårt och jämt bitvis. Solen sken och värmde men blåsten gjorde att det var uthärdligt, det var tur det, annars hade det blivit svettigt! Jag kom på en 7 plats bland damerna och det var trevligt, jag sprang på 2.42 h och det var också trevligt eftersom jag innan tänkte att det vore kul på om jag kom på under tre timmar.

I dag fortsätter stughänget i Veras stuga, vi ska cykla ut på fjället och lägga oss vid en sjö och sen loppisfynda hos syrran, shop till you dropp! Nu grötfrukost i morgonsolen! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela