Saur

Spring

Publicerad 2017-07-31 22:28:22 i Allmänt,

I helgen som var blev det tävling både lördag och söndag. Lördag, ljustorps triathlon, jobbigt, kort och kul! Hade lånat ut min mtb så körde racer på grusväg, lite guppigt men det gick bra, men det känns i låren att jag inte cyklat så många mil i år, mjölksyra på studs...löpningen kändes desto bättre, även om jag inte tycker att jag fick upp nån riktig fart, simningen var svalkande men handlar mer om att inte drunkna, än att ta sig fram fort. 

Lördag natt/söndag morgon bestämmer sig delar av ljustorps maffian för att köra ett mtb lopp på 35 km i Härnösand, jag hakar på i sista minuten och kusin Alma följde med och hängde med Odd! Det gick helt ok i 1 mil innan bakdäcket lossnar, för första gången. Efter att samma sak hänt sex gånger till och jag åker i asfalten framför en bil bestämmer jag mig för att det nog är lika bra att bryta, tar landsvägen tillbaka och kommer inte undan uppförsbacken upp på vårdkasberget, det nöp bra i låren även om jag inte tävlade längre. Alltid trist att bryta ett lopp, men det gjorde inte så mkt, jag fick i iallafall ett pass på cykel och skumpa runt lite på nya ställen. 

I dag har Odd hängt med ut i skogen en sväng, sen blev det en kort sväng i löparskorna för mig, jag har anmält mig till fjällmaraton och jag ser framemot att få springa, men jag tippar på att det kommer att bli tufft för mina ben då jag inte har sprungit alltför mkt i sommar, det håller så länge det håller och sen är det  bara att ta sig i mål! Nån jogg till innan helgen blir bra, om inte annat så för psyket.


Långpanna

Publicerad 2017-07-27 21:15:12 i Allmänt,

I dag blev det en långpanna, Odd sov lite ryckigt i natt och först vid fyra, halv fem snåret somnade han om på riktigt, det gjorde ju förstås inte jag. Så jag klev upp och var glad över att jag har hemmakontor, spanade ut några trakter, åt min gröt och packade lunchen och satte av mot andra sidan Medelpad, 40 mil i bil, 7 objekt, 20 lämningar, 4 mumsmums och några timmar i stövlarna senare var jag hemma igen, nöjd med dagen, åt ägg och bacon, tog bilen upp till Röjjesjön med John, Odd och alla hundar. Odd badade fötterna i sjön för första gången, ingen hit, lite för kallt för hans smak, hundarna klagade dock inte på temperaturen så dem fick sig en simtur. Det var min dag det, just ja, åt årets första hallon i Torpshammar också, och hittade ett riktigt smultron ställe, bonus på jobbet.

Sommar

Publicerad 2017-07-23 21:06:55 i Allmänt,

Sommaren rullar på och jag har hunnit med att ha kombinerat 30 och 40 års kalas med min svägerska, åkt på en veckas semester på Gåsö, sprungit litegrann, och haft en allinkväll på stråket! So long so Good! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela