Saur

Vildhussloppet

Publicerad 2015-05-31 12:21:38 i

Efter att ha velat några dagar om jag skulle springa eller ej så bestämde jag mig på lördagsmorgonen att jag minsann skulle springa ändå! Och när jag nu åkte så långt för att springa så kunde jag ju lika gärna springa  21 km också, bra beslut. Det var drygt, motvind, blött och uppför men med en fin avslutning, jag sprang om en och ikapp två st de sista 3 kilometrarna, jag gillar när jag börjar närma mig mål, då kan jag ta i lite mer. I mitten när det var asfalt och motvind var det värre att motivera sig, knappt styrfart, tänkte innan att det skulle vara min snabbaste bit men icke, då var det ju ändå trevligt att ha en hejarklack och fotograf på plats! Jag slutade i af på en sjätte plats en bit under 2 timmar, hade jag sprungit 6 min snabbare hade jag kommit trea och vunnit 1000:-. Jag är i af nöjd med mitt första halvmaraton och jag tror att det var mitt längsta pass för i år! Nu hoppas jag att benen hinner piggna på sig tills vårruset på onsdag.
John var på en tokcykel tävling i går och jag är  mör i benen i dag, nu blir det våfflor och en uppryckning av en gis rapport. I morgon börjar nya jobbet!

.....................................

Publicerad 2015-05-26 12:05:19 i

Frank vill vara med på ett hörn när de ska pluggas...

Powerpointen är så gott som klar, nu ska den bara redovisas. Tentapluggningen sitter lite i tjära just för tillfället...vart ska man börja? Det kanske släpper om jag tar en lunch i solen och titta på det gröna gräset? det är värt ett försök...
I går sprang jag deltaterrängen, det kan ha varit det tyngsta löppasset  i år, det känns ju i allafall bra efteråt. Hej hopp. Tre dagar till sommarlov..

soft helg

Publicerad 2015-05-25 09:34:41 i

Helgen har varit till belåtenhet, jag har både hunnit springa ett längre pass och cykla runt brunne, sått lite salladsfröer och bytt däck på bilen, slumrat i solen och gått på bio, vi såg en Disney film, kan den ha hetat tomorrow land? Den var i vart fall bra! 
Fram tills på torsdag är det huvudet i företagsekonomiboken som gäller, sommarlovet närmar sig och det vore ju fint att ha fixat godkänt på årets tentor så att man kan lägga skolan åt sidan för en stund! 
Eftersom jag har hört att man pluggar bättre efter att man varit ute en sväng så säger jag ju inte nej när Cecilia och JP vill ut o cykla med unghundarna:) Fint med dagar som man styr över själv! Läste btw en artikel om att dagens människa stressar för mycket och chillar för lite, inte fysiskt utan psykiskt. Kan nog ligga något I det.   

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela