Saur

höst

Publicerad 2018-10-31 07:27:35 i Allmänt,

Skrev aldrig några ord om hur det gick på barmarks SM, så här kommer några ord...
Ganska kort sammanfattat kan jag säga att dubbelspannet på kickbike, Eyku och Dino levererade riktig bra i 6 min!  Då hade vi 3 bästa tid båda dagarna, men sen gjorde sig värmen sig påmind och möjligtvis lite för lite träning i sån hög hastighet då det var riktigt snabba banor. Men med tanke på att dem endast gått i dubbelspann en gång tillsammans innan SM start så är jag supernöjd, femma totalt och fyra i SM klass, två "små" speedos som ger allt, riktigt kul att köra:) 
Frank i cykelklass gick lite som förväntat, stabilt men inte så fort, han gillar att tävla och jag med så vi kämpade på det vi kunde och är nöjda med det.
Helgens roligaste var ändå stafetten, då jag och Dino körde kickbikesträckan och Dino gick som ett jehuu från start till mål och vi växlar över som etta med bästa sträcktid, John och Igor håller ledningen in i mål och vi tar hem guldmedaljen. Jag har inte en individuell SM medalj i barmark, men jag tror att jag har fått med mig en stafettmedalj hem vartenda år, är väl en lagspelare inom barmarken😏

Annars då? Har börjat komma in i nya jobbet mer och mer, trivs och tycker att det är roligt, sitter för tillfället på kontor 4 av 4 dagar och saknar fältjobbet en del, men samtidigt kul med nya utmaningar och vet att det blir mer ute när nästa säsong drar i gång. 
Är nog i behov av terminalglasögon, får ont i huvudet på eftermiddagarna och blir orimligt trött. Lämnade nya prover på sjukan, järnvärde fortfarande för lågt, orkar inte,  men nu är det bokat tid för ännu en magundersökning så får se om det löser något eller om vi hittar på något annat. Läkaren sa att det hon kunde göra var att ge mig lite epo så att jag får lite fart på kroppen, men att det kanske inte var helt ok om jag ska ut på tävlingsbanan i vinter, tycker jag var roligt sagt.
Tycker ändå att jag har känt mig piggare i kroppen i höst än i somras så jag antar att kroppen har vant sig och nu när jag varit frisk en vecka så känns det förstås ännu bättre, snart står vi förhoppningsvis på snö och jag längtar!

I dag kommer Andrea och Liam ner och vi ska hänga lite på birsta och deras lilla valp ska få hänga med på lite hundträning, det blir mysigt!vabvecka

Publicerad 2018-10-19 21:14:17 i Allmänt,

Eller vobbvecka heter det ju nu förtiden när man kan ta med sig datorn hem och knappra lite mellan snorsnytande och snoriga, mysiga pusskalas. Några timmars fältarbete fick han också hänga med på, lite frisk luft gör gott tror jag, Odd somnade sött på ryggen och jag fick koll på lite planteringar. 
Odd har varit förkyld, hostig, febrig och sovit dåligt om nätterna men nu börjar han bli på bättringsvägen lillskrutten. Jag fick en liten bacilldusch jag med men i dag kände jag mig piggare och tog en sväng på rullisarna med JP. Träningen känns hopplös att få till just nu, sjuk varannan vecka leder ju inte till någon toppform eller någon som helst form för den delen....hoppas att det vänder, längtar efter att få känna mig pigg och gå några stavgångaintervaller och springa långpass.
Odd har nya dansa på bordet mooves.

mot barmarks SM...

Publicerad 2018-10-11 20:02:40 i Allmänt,

Med en ny snuva och en redig trötthet.

Ja men vakna med tjock näsa börjar ju bli standard så inget konstigt med det, tröttheten har varit som borta ett tag, men med nytt jobb som för tillfället betyder 90% skärmtid så känns hjärnan som mos när jag kommer hem om eftermiddagarna. Men roligt är det, trivs bra, skogsvårdsledare på SCA blev mitt första riktiga skogsjobb, anställd på riktigt, Grattis till mig. 

Nåväl, i morgon startar jag med ett ungt och fräscht dubbelspann i kickbike ds2 på SM i sthlm, ska bli riktigt spännande att se hur det går, antingen bra eller jättebra tänker jag:) 
På cykel så kör jag trotjänaren Frank, kommer inte att gå fort nog för ett topplopp i resultatlistan men han är stabil och jag gillar att cykla ned honom så det ser jag framemot. Ebbot har sagt upp barmarksäsongen pga för mkt dofter längs med banan som distraherar...synd på en hund som har barmarkskapacitet, men han får spara sig till vintern och pulkaloppen som komma skall.

Nej nu sover Odd så om jag skulle ta och packa det sista...

Och i morgon blir vårt lilla charmtroll 2 år! Passande nog så har han precis börjat säga mamma och vill numera stoppa mat i munen i stället för att slänga den på golvet, så duktig!<3


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela