Saur

gris.

Publicerad 2008-09-30 22:33:34 i Allmänt,

en grisig dag på jobbet..
grisig men rolig, rolig på svensk..inte norsk.
Jaa...vad mer? Övertid, fet peng, min rara kompis med toppblondering hjälpte mig inte med ett enda får i dag, det var ju coolers men ändå...vad har jag gjort?! Han kanske tycker att jag är stor nog att sköta mig själv nu...trisst i så fall. Min kompis kompis, som nu är Julias kompis har dock mjuknat upp lite och blinkar lite mordiskt/sött på ena ögat då och då och kastar fettklumpar på Julia, det är kul.
Ogillar fortfarande ny facebook, vad är grejen? det var bättre förr... Gillar däremot norsk radio, längtar tills på torsdag då Dj Frindley intar studion...boom boom.

har också fått en bloggcoach, julia heter hon och hon har planer för bloggen...svinstora planer.

hahahahahaaa....

så kul som vi har haft i dag får man nog inte ha på ett så här grisigt jobb...

hahaahaaa...

Nej nå må jag gå och tryna lite!

;)

saöuer.

Publicerad 2008-09-29 22:22:15 i Allmänt,


Delar av söligasaurfamiljen kommer kanske och hälsar på de två äldsta i kidsen i Förde.
Skulle vara skoj.

får får får?

Publicerad 2008-09-29 21:21:55 i Allmänt,

Ja här ligger jag i sängen och förstör för mig själv igenom att kicka igång mig med socker, var det inte jag som skulle sova? Gott är det och daimchokladen är ruskigt mycket billigare än i la suede, så pass på.
Annars så kan jag rekomendera ett band som har släppt en skiva i dag, Katsenjammer (?) norska godingar, lite storband, folkigt, funkigt...ja en salig blandning och dom är banne mig inte dåliga!

Andréa har blivit lite sjuk så hon stannade hemma i dag, men hon har visst saknat fårskallarna och var riktigt peppad när vi åt middag; "jag är så sjukt taggad!", kom hon med....vi andra fattade ingenting och satt som frågetecken, "Ja inför i morgon alltså..." på något sätt trivs vi ändå trivas ganska bra på Gilde, iaf jag, och andréa...det är som tryggt och man vet vad man ska göra och börjar bli rätt haj på det.

En sak jag har glömt bort att skriva är om är när ett får skenade in i slakthallen, den smet förbi avlivningsrummet, fintade bort Andréa, blev jagad av  Arviden, Leifen och alla andra fårakarlar och blev slutligen infångad av Norruden, den trippade rart tillbaka och snart hängde hon upp och ner i taket...lite hemskt egentligen, man blev så påmind om att djuren faktiskt "lever" innan de kommer på bandet, när allt går som på rutin så glömmer man lätt bort det.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela