Saur

trött

Publicerad 2018-08-25 11:23:55 i Allmänt,

Lördagmorgon. Vaknade sju av Odds godmorgonrop, somnade 22.00 i går efter en  mysig tacomiddag, 9 h sömn, skönt och välbehövligt efter en vecka med risig sömn.

Jag och john körde hundarna en sväng på röjjevägen, 4-5 km uppför, jag körde kickbike med Frank och Dino, det får nog bli dem på tävlingarna i höst och Ebbot på cykel. Frank är så stabil så även om farten fattas lite så väger framåtandan upp, och Dino är stark som en oxe men lite uppe i det blå, så det kan nog bli en bra kombo, långsamt och yrt🙄 Eller så blir det ebbot och frank dubbelt och Dino på cykel...hmmm. John och Igor är ju som redan ett cykelteam så dem får hållas. Men jag säger samma sak som varje höst....varför är vi så sena att komma i gång med barmarksträningen? Andra dragpasset i dag och första tävlingen är om drygt två veckor...får bli två intensiva veckor nu så att vi får lite fart på dem. 

Jag tog en löptur hem i från röjjesjön, 7 km, sprang 6 km gick den sista. Kroppen samarbetar fortfarande inte riktigt...lite seg sen förkylningen fortfarande kanske, men känns som något annat som spökar med, googledoktorn Angelica tänker järnvärdet fortfarande, måndagens undersökning visade att magen var ok men att gluten kan vara boven fortfarande. Ska prata med en doktor om saken på onsdag, tydligen kan glutenintolerans hämma järnupptaget. Ska be om en järnshot och glutenutredning. Är less på att vara konstant trött och inte orka träna eller gå i skogen på ett vettigt sätt. Hoppas på att det inte är glutenintolerans, men är det så så må så vara bara jag får ordning på mig själv igen. Nog klagat. I kväll ska vi på 2x40 års kalas och i morgon ska hundarna få springa igen! Det är höst i luften, Oddis är söt som socker och vi har lättsaltade chips och daimchoklad i skaffferiet. Trevlig helg!

Göteborg

Publicerad 2018-08-19 17:03:29 i Allmänt,

Hemma efter en knapp vecka på västkusten! Vi hann med kulturkalas, släktfika, en heldag på Liseberg, pridefestival, kusinhäng och jag klämde in en morgonjogg för att känna på halsen som inte riktigt vill ge med sig! Odd har fått miljöträning deluxe, han kommer nog att vara färdig i en vecka stackarn... nya folk, bilar och ljud överallt, lite annat än Ljustorps förorten Björkom med närmsta granne 500 meter bort.
Bland de bästa var nog ändå Liseberg! Var över 10 år sedan jag var där sist, jag har nog en slags hatkärlek till karuseller, hissnande läskigt är det. Helix och balder kittlades mest och valkyria var också lite nervig. Odd fick premiäråka karusell tillsammans med kusin Loui, av hans min att döma var det kanske inte top 10 av upplevelser i livet...men han skrek ju inte heller så det var kanske en stilla facination från hans sida:)

I går gick delar av kusingänget ut på göteborgs innehak, jag fick trist nog backa på den för prioritera 30 timmars fasta och andra roliga förberedelser inför morgondagens läkarbesök....highlife, men det blir bra de med, på tisdag ska jag se om jag kan smyga i gång lite träning igen, vore skönt att komma i gång, men i bland vill kroppen annat och då är det väl bara att lyda då.

8 timmars fasta och peppar, peppar så går det bra än så länge! Jag som brukar känna dödshunger över ett uteblivet mellanmål trodde att det skulle vara tuffare...men det kommer väl i kväll, kommer stå i kylskåpet och sniffa på smörpaket och slicka på brödpåsen...


söndag

Publicerad 2018-08-12 19:36:48 i Allmänt,

Jao...sitter och gömmer mig inne på sovrumstoan och försöker natta Odd, senaste tidens nattningar har gått så där, han vägrar att vara själv när han ska somna och om vi sitter brevid så blir han alldles för uppspelt för att somna vilket har resulterat i att nattningarna har tagit ish 2 timmar...Odd är ju det bästa som finns och jag gör allt för honom och allt sånt där, men jag erkänner öppenhjärtigt att jag föredrar att göra något annat om kvällarna än att sitta i ett mörkt rum och stirra ut i intet och vara tråkig så att Oddis förstår att det är natt och inte playtime. Nåväl peppar peppar så verkar han nöjd med att ligga själv i sin säng just nu, men det kan ju svänga fort...

Hostan har inte gett med sig och halsen klias lite fortfarande, har ändå vågat mig på lite cykel och rullskidor, har dock kännts obra, seg kola i benen och matt i kroppen. På tisdag åker delar av Saur family till göteborg och hälsar på lite släkt så då kommer det att bli bristfällig träning en vecka till och det är väl lika bra det så jag blir helt 100 frisk. Ska också bli väldigt kul att åka till gbg! Var längesedan jag var där och vi timear in både gamla Göteborgskalaset och premiär på Lisebergs nya åkattraktion! Och bor hos min kusin och Odds jämngamla småsysslingar, det blir kul!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela