Saur

Väntar o väntar...

Publicerad 2008-01-30 18:23:43 i Allmänt,

I morgon ska vi åka till Frösöberget för att Isklättra, jag har provat på det en gång för länge sedan, men det ska bli kul att göra det igen. Har för mig att det inte var så fasligt jobbigt ändå, men däremot blött! Det forssade bokstavligen ner vatten sist och man fick slå sig fram i blindo....vilt.
Hade en ide om att titta på Troja i kväll, har aldrig sett filmen, men eftersom jag är trött och eländig kommer jag antagligen somna efter en kvart, då är det bättre att spara den tills man har riktigt, riktigt dödstråkigt.
Kameran har inte kommit....än.

Ålsta.

Publicerad 2008-01-30 12:14:43 i Allmänt,

Solen lyser och det är minusgrader i byn. Bra.
Har precis ätit en portion chiliconcarne, det är sjukt gott, mattanterna kan sitt jobb. I dag har vi återigen lekt i bassängen, jag gjorde ett livräddningsprov och det gick bra. Kalla mig Pam. Det bästa med Ålsta är frukosten, den är fantastisk! Gröt med solrosfrön, linfrön, äppelmos och mjölk, halvmånemackor med skinka/salami och tomat, örtte med mjölk och honung, juice och ägg, den skulle faktiskt inte kunna bli bättre!!

Nu ska vi planera inför framtiden.

postenlove.

Publicerad 2008-01-29 21:29:13 i Allmänt,

Kameran är på väg! Den har mellanlandat i Sthlm och är nu på väg mot Ånge...ca 3 mil i från fränsta så antagligen kommer jag att få min skatt i morgon eller på torsdag, jag älskar posten och jag älskar dustinhome. Love.

I kväll har tre konst, en äventyr & en bildjournalist -elev skidat på Getberget, vi tävlade mot småknattarna om vilka som hoppade högst, längt och vem som kunde sätta en 360 snyggast!  Knattarna vann.
Jag lyckades i vart fall snurra ett halvt varv i luften i universums minsta hopp, om man nu ens kan kalla det för hopp...men 180 grader kom jag och jag är ganska Nöjd!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela