Saur

Gott nytt!!

Publicerad 2011-12-31 15:13:06 i Allmänt,

härlig dag att va ledig på, lite snö, många minus och sol!
grymt. vi tog bilen i morse och åkte upp till sollefteå med hundar och skidor för hajka runt på spåren på hallsta, riktigt tjusigt var det! kanonspår, och fina banor, precis som de ska va! Troja fick dra en liten vända och hon raceade på bra, tycker inte att hon behöver springa så onödigt långa sträkor än för hon är ju bara precis 1,5 år fyllda och hon har flera år på sig att springa många mil, jag tror det är viktigare att hon får vara taggad och tycka att det är hel skoj, och de verkar hon göra!!:)
Nu är det tour de ski på tv och temys i soffan, John myser med hundarna i sängen och sen taggar vi för nyårsmiddag och bad i tunna! hej hej!

...............................

Publicerad 2011-12-29 22:01:26 i Allmänt,

snart nyår och knappt någon snö!
Men i bästa tour de ski anda så möttes ändå jag och Erica upp på södra och körde
några varv, det var ju trevligt! Känns som att man får ta dom tillfällen som ges att harva på lite
i spåret. Om två veckor...eller vänta, om typ en vecka ska jag och Troja starta på våran
första draghundstävling tillsamans!! De ska bli så himla skoj, lina 10 km, jodå, kan gå hur som helst men förhoppninsvis bra!!!

Ja de var väl de om detta.

Julen tillbringades i storhallen, riktigt härliga och mysiga dagar med både släkt, fest och gamla godingar som man fick träffa!!


snälla ge oss lite snö!!!!!

..............

Publicerad 2011-12-18 13:28:23 i Allmänt,

Tänkte att lite skidåkning på södra skulle bota den småtjuriga förkylningen, men jag tänkte nog fel, för inte känner jag mig friskare nu än i morse. Men Troja fick i allafall en igenomkörare i den blöta härliga snön, lite belastingsträning på en söndagsförmiddag, vad kan hon mera önska sig? hehe...

En jobbvecka kvar sen är det jul! Denna jul åker i vi hem till Storhallen, ska hinna med julfirande, juldagsutgång på skalet, kalasfirande för pappa, åka skis på loppans spår i skaula, och ja...må lite gott helt enkelt!! Himla trevligt. Nu hoppas jag att John kommer hem med den utlovade godispåsen och filmerna snart, kanske att vi hinner med en bastu under dagen också, ska försöka mig på de här med att basta bort bacillerna, eller så får jag helt enkelt ge upp och lägga mig i sängen och sova mig frisk. tjaa, i morgon är jag nog helt återställd!


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela