Saur

rullar på

Publicerad 2021-01-17 07:45:59 i Allmänt,

Söndagmorgon, jag och Odd ligger i soffan och tittar på Emil i Lönneberga, 05.00 tyckte Odd att det var dags att kliva upp och innan 06.00 hade både tallrik med havregryn och mjölk åkt fram och ner i magen. Jag hade gärna sovit lite längre men inte får man alltid som man vill. Olga och pappan sover fortfarande gott vidare, Olga i vanlig ordning, hon kliver sällan upp före 08 och John får en välförtjänt sovmorgon. 

I går blev det 2 h skate på ljustorpsspåren och sen lite draghundskörning på det, Harry jobbade på bitvis fint och bitvis lite ofokuserat för det fanns ju hundar både bakom, framför och snett över spåret! Nyttig träning. Ebbot har fått nytändning och gick magiskt fint i 5 km, kul när han lägger in den högre växeln. 

Annars så är det antingen högt och lågt med träningen känns det som, i veckan blev det ett löppass på 30 min och 2 hemmagympapass som kanske liknar nån slags funktionell styrketräning utan särskilt tung vikt, har en kettlebelle på 8 kg och en pilatesboll att jobba med, men träningsvärk får jag så lite nytta gör det nog. 

Efter ett 3 veckors jullov som delvis spenderades i jämtlandsfjällen är det skönt att komma hem och in i lite rutiner igen. Odd har varit nöjd med att få gå på förskolan och Olga har varit nöjd med att få vara hemma och skrota på igen. Hon är verkligen överallt allt just nu den lilla damen, varenda liten pinal ska undersökas och flyttas runt, bäst tycker hon om att sitta på köksbänken när jag lagar mat och vill gärna tugga på allt som ska ner i grytan, och nåde mig om jag försöker ta ner henne från bänken, då får jag mig en fin utskällning. Hon är fortsatt mammig men pappa och farmor går också ganska bra. 

Framöver så händer det heller inte så mkt spännande, inga tävlingar i sikte, synd för jag har fått  till en del skidåkning, kungsledenrännet skulle vara kul att köra en gång till, men som det ser ut nu så sätter Corona stopp för det mesta. 












Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela