Saur

v.41....

Publicerad 2019-11-21 09:55:43 i Allmänt,

Jaha, en dags övertid och jag som var less redan i går eftersom jag hade en liiiten tro på att denna bebi skulle komma innan bf eller i allafall på duedate, men icke...det är som dem säger, man ska vara inställd på 2 veckors övertid. Den 1 december har jag tid på för check på sjukhuset i fall den inte dykt upp innan dess. Decemberbebis....jaa...njaa...

Promenerar med Odd till förskolan, promenerar med hundarna i skogen, bakade lussebullar i går, tagit dagliga lunch power naps, städat och dricker hallonbladste, vet inte med vad mer jag kan hitta på så det är väl bara att luta sig tillbaka och rulla tummarna och vänta...och vänta...och kanske baka lite mera, fick ett sug på snickerskaka och brukar  baka det till jul så det kan bli en Ica-tur i morgon för att shoppa snickers ingredienser. Har också sett en väldigt söt jul-ren på Jula, kan bli en sådan också, mitt shoppingbegär är vanligtvis medelmåttligt, men sista månaden har boandet antagit nya höjder och jag hade haft ett vääääldigt stort och spretigt fågelbo om jag varit en pipppi-mama.

Cyklade 45 min på innecykeln i måndags men det var det sista passet för denna graviditet skulle jag tro, får bli promenader...och Netflix, och jaga efter Odd på åkern som i sin tur jagar flyttfåglar, regnat halva dagen och underkylt regn på vägarna, men nästa vecks utlovar yr minusgrader och snö, vore trevligt. 

Kom nu lilla babyn!



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela