Saur

pang helg

Publicerad 2010-08-30 11:15:20 i Allmänt,

I helgen har de både varit kalas och skogsliv deluxe!
Prövade på att skjuta lerduvor för första gången, de gick bra, nu ska jag köpa en bössa. Sen gick vi ut på fågeljakt med rebus. rebus var mer inne på att jaga älg och bada i åar, men tre orrar såg vi. Nu ska jag bege mig hemåt storhallen, det vankas 9 år kalas x 2 i storhallen och jag har fått äran att styra upp ett kalas, ja de är få förunnade sysslor man får göra som inneboende hos sin egen familj.....

Publicerad 2010-08-26 08:12:51 i Allmänt,

Vad nytt?
Det regnar i storhallen, inget nytt i of, men de regnar mer än vanligt. Jag har dragit på mig någon slags förkylning, men den går över snart, hoppas jag. Skörden är nästan inne, men de regnar så klart för mycket för att få in de lilla sista, typiskt. Min bil är hos bildoktorn och blir fin efter incidenten i vemdalen (en annan bil lyckades köra in i min parkerade bil, onödigt). Troja växer och blir stor tjej med långa ben, men kan fortfarande inga mera konster än sitt, ligg och hit (ibland funkar de), men när man läser om andra valpar i 3 månaders åldern så verkar de vara helt ok ändå! Hon kan också vara ensam en stund nu utan att ylaa sig fördärvad, mycket bra! Är sugen på att gå valpkurs! Är också sugen på att ta jägarexamen, kul att lära sig lite nytt. Är också lite sugen på att bli kart och mätingenjör (säger man för mycket nu?), de får i så fall bli nästa höst, vore fint med en utbildning:) Polis vore också kul att bli, och lantmätare och säkert hundra andra jobb med.

BRA DAG!

Publicerad 2010-08-18 22:09:11 i Allmänt,


I går tog jag med mig småkidsen på en liten fjälltur i finvädret, helt rätt, hade förmodligen inte gjort så många knop hemma på gården ändå:) Skön dag, lillhunden och byrackan var också med!På kvällen tog jag och lillsys Alicia lite hurtiga tag och tog brånansvängen på rullskidor och cykel, i bland är man duktig!

Troja har lärt sig "ligg komandot" hyffsat, duktig! Även om man kan tro att hon är en total toknär hon får syn på kattskrällerna som går och dräller här hemma (mammas bebisar) så verkar hon förstå ett och annat när hon lägger den duktiga sidan till! I kväll har hon fått busa med storhallen andra maj-valp Styx! Full fart hela tiden, och vi mattar tävlade i vem som hade lydigast valp, tror de slutade oavgjort, "ligg" och "vänta" är nog lika mkt värda, sen att dom skiter fullständigt i oss när vi kallar in dom är ju en annan sak...haha, dom är ju bara små än, tur de.
Nu blir de sängen, pappsen säger att de ska köras skit i morgon och då är de väl så! God Natt!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela