Saur

Snö!

Publicerad 2017-11-30 20:39:49 i Allmänt,

Ta i trä vi har en riktig vinter just nu och det är inte ens december! Må detta hålla i sig, jag älskar att det är vitt i träden, att få skotta upp för bilarna, se att julbelysningen lyser upp allt det vita, helt underbart! Må det inte komma röda dagar i yr.no med nederbörd...

Lite flera skidspår har pistats till också, inga i ljustorp än men uppe på skönvik ser det fint ut! Jag och Vera körde hundmaffian i tisdags, lite slit göra att köra alla hundar själv nu när John är sjukförklarad, men också lite roligt att se skillnaderna mellan dem, dem har sina egenheter. Dino tyckte att det var så kul att få komma ut att han tog ett varv på egen hand runt elljusspåret, vem behöver en skidåkare bakom sig? Han är rolig den hunden, ja men det gick ju bra ändå, uppvärmd och klar var det bara att koppla på och köra ett varv till, lite ofokus men det är lov när man är yngling:) ska bli kul att testa småttingarna på tävlingsbanan i vinter och se om polletten trillar rätt.

I dag har jag försökt avsluta SCA säsongen och redigera och synka in den sista planeringen i databasen, givetvis ville det sig inte och jag har fått sitta i it-support halva dan i stället, nya tag i morgon, vore skönt att klappa igen kontoret innan helgen.

Trött i dag, men en promenad upp till farmor för att hämta Odd med Dino blev det, Dino spanade efter rådjur och Odd spanande in allt det vita.

Jämtland

Publicerad 2017-11-25 22:21:36 i Allmänt,

Packade in hundar, Odd och skidor och drog till mamma och pappa i vigge i går, hade förhoppningar om fina skidspår, och det finns det, 2,2 km konstsnö på skidstadion. Sen finns det också 10 km puckelpist med grusinslag runt kyrkpåret, (en dödsfälla om man kör med hund) och samtidigt har dem dragit till skidspår på typ hela södra berget hemma i Sundsvall. Men man har väl varvat på ett elljusspår förr så det gick vägen i dag med, ivrigt påhejad av ett vasaloppsläger, trevligt när tröttheten kom smygandes. Var i of ganska trött redan i från början, little bit to much av allt har det blivit nu när John gästspelar i Polen. Lite lite sömn och lite mkt fix och trix. Så kan det va. En klok en hade kanske stannat hemma, men det var jag inte den här gången:) Hade en tanke på att försöka få till ett intervallpass på skidor i helgen, blev inte i dag så det kanske får bli i morgon, är huvudet på skaft får det bli så.


Gräsänkling och skidpremiär

Publicerad 2017-11-22 22:18:27 i Allmänt,

John och Igor drog på vinst och förlust ner till Polen och barmarks EM med sitt befarade diskbråck. Efter två veckors ihärdigt rehabande har det släppt lite och nu är det bara att hoppas att han kan trampa på lite också, hans ryggcoach har sagt att han inte kan förvärra något på 10 min cykel så han testar att köra, Igor är i af i fin form, han har fått hänga med mig sista veckorna och raceat i skogen. 


Jag hade skidpremiär i går på elljusspåret i Söråker, har väl haft mera angenäma förhållanden, men det var ändå en glad Angelica som skidade i 1 dm nysnö. Första varvet gick av bara farten, andra varvet gick tungt, tredje varvet undrade jag om jag ens rört på mig överhuvudtaget i höst? Lite after förkylnings trött tänker jag...gjorde ett nytt försök i dag, fortfarande opistat och 1 dm nysnö, min kropp är nog inte skapt för att åka skidor under tunga förhållanden, hårda fina spår ska det vara tack. Fick ont i både en axel och höft. Tur att det ska bli storm i morgon och att jag jobbar = ingen skidåkning I tungsnö = större chans att jag kör ett 30 min välbehövligt styrkeprogram så att jag inte drabbas av diskbråck eller annat elände. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela