Saur

Sen sist...

Publicerad 2017-06-26 22:36:12 i Allmänt,

Har vi firat midsommar, köpt en merca, sprungit lite, simmat hundar, jobbat, ätit middag på stan med Ljustorpare, tittat lite på oitnb och kört Odds premiärtur i traktorn. Odds tand numer 2 börjar titta fram, men nu är han världens gladaste, den verkar inte göra lika ont att få fram, skönt!


I morgon rullar jag och Odd mot Jämtland för att hänga med saurarna en dag innan vi åker vidare med idaho och Åsarna-laget mot trondheim ifrån östersund för att springa st olavsloppet i dagarna fyra! Ser fram emot att få vara med och springa och jag hoppas att Odd ser fram emot att road tripa! 

Helg och risgryn

Publicerad 2017-06-18 15:33:46 i Allmänt,

Odd har börjat få en liten bisse, ett litet risgryn tar form i underkäken och gör livet tufft för vår gosse, jag själv som har en visdomstand som bråkar då och då vet the feeling, oskön...nu har vi köpt nån gel som ska lindra och Alvedon, han som sover helt ok annars har härjat de senaste nätterna så jag tror att jag hållt på att bli galen, får vi se om det går bättre i natt. Eftersom jag ska ut med ett gäng och prata lite om kultur och fornlämningar i morgon så vore det trevligt att va någorlunda med i matchen. 


I går sprang jag en sträcka på indalsledenloppet, 4.2 km, det var medvind och sol = stekhett, första 2 km gick som en dans, sista två gick som inte alls, stumma ben, ingen ork och typ kallsvettig, glad att sträckan var kort. Men bra med ett fartpass, i morgon är det deltaterräng, tänker att det är bra för mig att vara med. Om jag hinner! Och om Odd har en bra dag, han är lite extra mammig just nu, smickrande, men det blir också lite extra att ta hänsyn till, det gör jag ju gärna...men i bland har jag lite svårt att förstå att jag är någons trygghet. John går också bra, och det är ju bra Det! Förutom på natten just nu, då är det mamaoddietime. 

I fredags var familjen (är vi en egen familj nu?!) ut och åt på restaurang skatan söder om Sundsvall vid havet, man glömmer lätt att vi bor på kusten. Mysigt att komma i väg, Odd hissade brödbitar med smör på och efterrätten, ja det var gott det mesta!

Nu borde jag passa på att styra upp morgondagen eftersom Lilleman sover. Men det gör jag inte, jag bloggar...snart kanske.

Vårruset 2017

Publicerad 2017-06-12 22:34:37 i Allmänt,

5.12 km på 22.58 minuter, halv jobbig bana. Ingen rekord fart, men över 1 minut snabbare än sist jag sprang 5 km och det kändes betydligt bättre i kroppen, kul att det går åt rätt håll, några fler asfalt femmor och ett intervallpass så kanske jag kan kapa någon minut till. St olavs loppet är i antågande och då vill man ju inte sänka laget, men först indalsledenloppet på lördag, det blir också kul. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela