Saur

hundjobb

Publicerad 2015-10-30 13:43:30 i

Storpojkarna Frank och Igor fick följa med ut på lite jobb i dag, det blev backintervaller deluxe för dem på det tok branta hygget, bra att kunna förena både nytta och nöje:)

Jag har jobbat färdigt för dagen och sliter nu mitt hår för att försöka färdigställa skogsbruksplanen, lite för mycket tveksamheter och det är inget jag kan dubbelkolla eftersom det är 25 mil till skogen där den gjordes, ja jag får göra som man gör i skogen, skatta på en höft, säker är man aldrig,  det vet man!

I kväll blir det bio och mat på stan med John och Hilmer, en Mars-film, John fick välja, hoppas den är spännande och inte bara "dödaiöknenspacejamrymdmonsterdeluxe2099". Är jag flitig hinner jag med ett pass på rullskidorna innan, jag måste steppa upp träningen, jag har haft noll motivation på sistone,  men nu börjar suget komma lite smått...jag tror att jag behöver tävlingar för att motivera mig till att hålla igång och nu närmar vi oss vintern och jag har nog tänkt köra både draghund och en del klassiska tävlingar, låt snön komma!

hamsterhjul...

Publicerad 2015-10-27 19:00:27 i

Tiden skenar och dagarna går i ett.
Jag har de senaste dagarna, med hjälp av mina småbröder, lyckats skatta skogen på ett skifte hemma i Storhallen, nu ska det bara knappas in pc skog, sen är det klart...det där bara är nog inte så bara, men jag har i allafall kommit en bit på väg! Kul att se skogen med andra ögon.
Jag har också hunnit med lite taco/frukost/syskon+småtting mys, man får passa på när man är hemma! Ebbot och Troja fick följa med på resan, gosnosar.

frayday.

Publicerad 2015-10-23 07:13:36 i

Fint med fredag! Särskilt med en chillig fredag som jag har i dag, kvart över nio ska jag knäcka till ryggen, den har inte varit sig själv efter pinnsäsongen, hoppas att en andra omgång ska få den i balans! Sen ska jag ragga ihop lite uppskatta skog material som jag behöver nästa vecka då jag ska göra en skogsbruksplan hemma i jämtlandet. Därefter ska jag förkovra mig i läsning om gödsling av skogar. I kväll är det dags för dem årliga tjejmiddagen hos Nils-åke (Johns pappa, 82 år), han bjuder i vanlig ordning på krabba! Jag får kyckling, omständig såklart, det ska bli trevligt! En bra fredag!

I veckan har jag fått följa med en traktplanerare, ut och snitsla gränsband, naturhänsyn och dylikt, kul med variation. I går gick jag i 4 h och letade ett köp, sen letade jag en markberedning som inte var avverkad...ja det är en lång kedja från skog till trall och mycket som ska fungera där emellan.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela