Saur

en måndag på stråket...

Publicerad 2009-07-28 15:14:32 i Allmänt,

Börjar med att göra stan hela dan, prickar av ärenden på listan, en efter en...bra jobbat, är dö trötta när vi kommer hem till lägenheten och inte blev vi mera pep över att jag min klant har tagit fel nyckel till våran lägenhet, som tur är är david snäll och vi får hänga där, Lenita som är mest pep blandar drinkar och jag och Lina äter ägg med nudlar...yummi, bullmamman kör ner på stan och där gör jag och Lina en favorit i repris med marmelad orkestern, heja! Sen var det slut på de roliga där så vi pallrar oss till marite och där möter vi godingarna Linnea, patrik och deras vän, sen var det dans, dans på bordet...härligt, det hinns med en kebabtallrik (fanns inga hamburgare...skam) innan vi tar en taxi hem. I dag har jag varit död och Lina har bitit på naglarna, vi har fått in nyckeln till våran lgh och snart ska jag minsann sätta mig på balkongen, skönt , skönt...det är ju soL!

....

Publicerad 2009-07-25 23:07:20 i Allmänt,

Nu är jag hemma, det är skönt. i dag har jag och Alicia hälsat på släkt, familj, ätit pizza och klappat bebisar, bra dag. Jag har också hämtat ut min juklapp från dustinhome, än så länge är jag mer än nöjd, mest med telefonen. men även datorn verkar vara ett klipp...och den externa hårddisken, kameran går inte av för hackor heller så YES, jag är nöjd.

Jag och min kusindotter Elise, GOunge!

I morgon ska jag och Lina gå promenad, Hemvändarfest i storhallen.

hem.hem.hem.hem.hem....

Publicerad 2009-07-24 06:03:47 i Allmänt,

Tack Gud för att du vill ge mig en regning semester...
Blir storsjöbadet i stället för Önsjön och brännan får jobbas på i ett solarium:)
I dag åker jag hem, lyckliga jag. Ska vägra övertid och halv tre ska jag sitta i min pärla på väg, på väg hem hem hem!
Har nästan packat klart och när jag vaknade i morse så tänkte jag en liten tanke om att jag kommer att sakna mitt bästa, minsta, mörkaste sovrum här med världens största säng i. Bara lite...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela