Saur

vintervår.

Publicerad 2013-03-24 08:49:47 i

nu är de härliga tider! strålande solsken och runt nollan var dag, 4 dagars jobb kvar tills jag får lite påskledigt, de ska bli göy.
I dag är jag söndagsledig, började med gårdagens rester av dillchips och daimchoklad till frukost...sen i dag ska vi ge oss ut i sundsvallspisterna för första gången i år! men först ska eko och troja få dra mig runt pärläggdans manchester:) ut och njut!.....

Publicerad 2013-03-18 22:58:43 i

ja här sitter de inte fast, vindeln ena dagen, skövde tågstation nästa!
vindeln först, de gick fantastiskt bra! Lag 49 kom sexa totalt av 38 lag, grymt! trojabus och pappaeko skötte sig exemplariskt båda två, jag körde dom i dubbelspann i dagarna två, första dagen kom vi 4a på en 20 km sträcka och sista dagen 5a på en hejkomochhjälpmigiskogeni15km, imponerande av fabrorn och lilltjejen. Därimellan gick de också rätt bra...ganska. ibland. en fin spurt fick jag till med maldini och troja i af och en snabb start med pantern.

nu är det utbildning i lidköping och besök på doggy foderfabrik i dagarna två som gäller, passar bra det eftersom doktorn inte tyckte att vindeln var så passande att köra med senknorr....vv= vila och voltaren i två veckor framöver. men lite skareåkning ska jag väl ändå hinna med innan säsongen e slut, och en fjälltur förstås!
men just nu vill jag mest ha en mjuk och skön säng...sverige är bra långt!

vindeln.

Publicerad 2013-03-12 22:18:47 i

stök och bök och fix och trix.
I morgon packar vi in oss i bilen och styr kosan mot sorsele och vindelälvsdraget! Sista minuten avhoppare, ofrivilliga förkylningar, nån ny hund, färska linor och vilt surfande på yr.no kan man väl sammanfatta de sista dagarna med...de ska bli himla skoj att komma i väg i år igen! årets höjdpunkt innom draghundandet, lätt.
Senknarret knarrar nu lite mindre, men fortfarande håller jag kompis voltaren i handen, hon får nog hänga med tills på söndag! det låter och känns som jag har gamla rostiga gångjärn i handlederna.
eftersom jag varit i taskigt skidåkarskick sen vasaloppet så har jag i stället sprungit lite.


också har mina härliga små syskon hälsat på i Ljustorp, man saknar dom allt när man inte är hemma så ofta!


jahopp, nu ska jag försöka lägga mig och sova, känns som att det kommer att gå så där, tryckte precis i mig supersockergodis a 17 spänn på ett ögonblink...suck, att man inte lär sig.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela