Saur

....

Publicerad 2009-12-30 17:34:48 i Allmänt,

I kväll ska jag i väg och stå i liften igen, jag är inte så sugen på det. Det är förbaskat kallt ute, det är det i of inne i vårat hus med. Vi var en sväng på Ica i vemdalen nu på em, det var osmart, eller som en mindre lycklig turist sa "den här affärens pallar inte trycket va!" Men vi shoppade i allafall grejer våran nyårs supé tills i morgon, kyckling, strips, bea och marängblandning, fin middag. Vi skippar skalet, vi tror att det är på fredag det gäller, i morgon kommer människorna slås, vara apfulla och allmänt otrevliga, vi missar nog inget....

........

Publicerad 2009-12-29 19:33:00 i Allmänt,

I dag som alla andra eftermiddagar myser vi framför brasan i soffan, i kväll ska vi se en svensk film och är jag riktigt duktig så ska jag hoppa in i duschen innan, det borde jag, men risken att vattnet kan vara kallt är fortfarande lite för stor för att den ska locka.
Jag och Lindha körde "barnens after ski" i dag, jag blev brädad av en 5 åring i Sing Star och Lindha brände 5 påsar med micropopcorn innan hon slutligen lyckades poppa 3 st, man skulle kunna säga att det gick så där, men med tanke på att det är första gången vi kör det så är vi ändå helt ok nöjda.
Dagens lektioner...tja, tog nog rekord i hur många ungar som kan ramla samtidigt i en lift, 7 av 9 kom inte upp och en av de 7 försvann helt och hållet, i bland undrar man vad man håller på med..

Jag gillar i af mina nya pjux!!
(bakgrunden är egentligen för ful för att vara med dessa skönheter).

:D

Publicerad 2009-12-27 20:27:39 i Allmänt,

I dag har vi haft ca 30 cm ny snö på Skalet, jag och Lindha tog en liten sovmorgon sen gav vi oss i väg till hyran och hämatde ut ett par feta skidor som vi dyrt och heligt lovade att hålla oss i pisten med, upp i liften och sen säger Lindha "jag vet ett schysst ställe där det lär vara sjukt mycket snö!!", och det var det....där började sagan och den blev inte  sämre, lyckliga jag som får jobba på ett sånt här underbart ställe!!Sen blev det mörkt, men för att toppa dagen lite extra så slog jag på stort och köpte ett par nya pjäxor och sulor, lycka, nu behöver jag bara köpa ett par nya skidor och sen ett par skidor till, sen behöver jag aldrig mera köpa något.

Ja tack!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela