Saur

uppladdning

Publicerad 2016-02-29 20:45:19 i

Klorna är klippta, skidorna inlämnade på slipning, hundarna är vaccinerade och resväskan har påbörjat sin packning. I morgon bär det av mot EM i Norge i Savalen! Uppladdningen är ju kanske den sämsta på år och dag för egen del, John och hundarna är däremot i fin form, förutom  Zeppen som inte har blivit helt kry efter SM, han ska få åka hem till Skålan i stället, himla trist men vissa saker rår man ju inte över! Det här betyder ju att Frank ska få göra säsongsdebut i Combined, på EM. Ja det blir spännande! 
I helgen körde vi Sundsvallsdraget, jag testade kroppen och körde Igor 10 km där vi vann över snabba dubbelspann så det är vi nöjda med, Troja och Frank hade en bra dag med John och vann 20 km klassen. Dagen där på var det Supersprint, vi som gick hela vägen  till final fick köra 5 x 1.5 km. John och Igor vann med en nos längd före mig och Franken, men vi är mkt nöjda med det, jag kände mig som ett sänke och Frank kändes sliten efter lördagens race, men när vi fick jaga John och Igor I finalen taggade vi båda till:) 

form...topp..?

Publicerad 2016-02-25 18:00:30 i

Influensan hänger i trots pencellinkur, all möjlig hostmedicin, 10 timmars sömn per natt, litervis med vatten, Ingerfära, ingen stress, näe trots ingen aktivitet överhuvudtaget så ska något elakt litet virus tjurigt fortsätta att bo i min hals, jag tror inte att det dröjer många dagar innan jag är frisk, men det är inte heller många dagar tills det är EM i Norge, 6 dagar var det ja...på 6 dagar så ska jag börja åka skidor, helst köra något snabbare skidpass utan att känna att kroppen väger bly, peppa till och känna mig taggad att köra ett EM, känns långt bort med dagens form...eller oform. Ja nu har jag fått beklaga mig och nu är det väl dags att göra det bästa av situationen. Typ börja hoppas på att jag har vilat mig i fin form.

oj oj

Publicerad 2016-02-18 17:48:15 i

Här händer det grejer!
Eller ja, de sista dagarna har spenderats sängliggandes med både den ena och den andra hostmedicinen, ipren, isglass och svartvinbärskurer. Febern har börjat att ge med sig men rosslet i lungorna sitter kvar, ser ytterst mörkt ut med start i helgen, men om några veckor är det än mera viktiga tävlingar så jag får se det hela mera långsiktigt och ta det med ro. John har varit flitig med hundträningen på senaste och det känns skönt, det är fördelen när man två om att hålla på med samma sport:)

Det blev alltså inget växjö denna vecka, hade varit helt omöjligt. Nu hoppas jag att de räkneövningar som jag missat inte är lika omöjliga...är jag på benen i morgon får jag börja jobba i kapp. Så mkt som jag har sovit de senaste dygnen så borde jag ha piggnat på mig tills dess!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela