Saur

härliga bruks!

Publicerad 2015-11-21 18:48:57 i

Shit vilka fina dagar bruksvallarna har bjudit på! Riktigt februari väder med minus 10 grader, kallsnö, blå swix, sol och nyp i kinderna! Vi har kunnat skidat på var dag och kikat på tävlingar, ätit halv åtta hos mig middagar, bastat, kört hundar och myst i soffan. Allt man vill ha under en weekend till fjälls, underbart! En dag to go sen blir det tillbaka till slaskvall, men inte omöjligt att vi åker tillbaka hit snart igen.

Onsdag.

Publicerad 2015-11-18 21:46:24 i

Sista rycket innan en långhelg i Bruksvallarna gjordes i dag! Trojsan och Ebbot fick följa med och härja på planteringarna... det känns som att det är det enda jag skriver om, att jag och hundarna vart ute på nå hygge och ja det väl så livet ser ut just nu, tassa runt i skogen och räkna plant, jag klagar inte, absolut inte! Det är awesome, men man känner sig ju som en helylle skogsmulle deluxe....för att bryta mullekänslan gick jag och köpte mig en plattång och en ansiktsmask på vägen hem i dag, lite kontraster mår man bra av. Och i helgen ska jag umgås med trevligt folk, också bra kontrast mot ensamheten i skogen.

iggepop

Publicerad 2015-11-15 23:17:23 i

Se där ja. I dag betade jag och Igor av 40 ha till, det tar sig, kanske hinner jag få undan mina 400 ha innan snön kommer. Jag känner att det bäst att jobba undan lite innan vintern kommer, dels för att när snön kommer hit så är mitt jobb på SCA över för detta år och dels för att jag börjar bli sugen på att ta långhelger till fjälls och åka skidor, och ska jag hinna göra det + plugga så är det fint att ligga plus på jobbkontot. I morgon hoppas vi på snöstorm i bruks så att vi kan skida till helgen, hoppas, hoppas, hoppas.

Jag har börjat lyssna på Isfolket som ljudbok, dagens karga väder var passande boken...nästan så att jag trodde att jag själv gick där i skugglandet..

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela