Saur

v.39

Publicerad 2016-09-28 21:53:11 i

Nu är bebin ännu mera färdigbakad! Min mage känns full av bebis och den trycker åt alla håll och kanter, särskilt när jag sitter eller ligger, bäst är det att stå. Stilla. Eller gå. Sakta. Dock blir det mest stillasittande framför datorn om dagarna, i dag kan jag checka av en redovisning i lövträd och en uppgift i certifierat skogsbruk, är jag på hugget i morgonbitti kan jag få klart en uppgift till och det hade varit skönt att få den klar innan helgen då vi får främmande och det är dragtävlingar för Johns del i Härnösand! 
Känner mig pigg och pep och hade jag bara sovit bättre vissa nätter så känner jag mig som vanligt, eller näe...det var en lögn. Men jag känner mig ändå helt ok när man hör hur en del andra preggon har det mot slutet. 

I kväll har vi kikat på bonde söker fru och i huvudet på gunde, kul att ha något vettigt att titta på en dag i veckan...:)

Lille Dino växer så det knakar och är en tuff krabat! Mycket tuffare än våra andra fyrbenta som har varit mysiga och snälla som små valpar, Dino är också mysig och snäll men man märker att han har ett annat "go" i sig, orädd och full fart framåt....vi som trodde vi skulle få hem en ny Igor "snälleman" muus, hej och hå, den här rackarn står och skriker så fort han inte får mat på stört och släpper man lös han i huset badar han i fodersäcken efter 2 sekunder eller bygger sig ett bo i köksbädden av allt han kommer över eller så sitter han och hetstuggar på en stol, i skogen springer han efter de stora grabbarna och skiter fullständigt i vart vi är, ja det är spännande att ha valp och se hur dem utvecklas:) som tur är är han väldigt glad i mat och nu har han börjat lära sig att man kan få något ätbart om han sitter snällt när det prasslar....det tar sig!

Bullmage

Publicerad 2016-09-25 05:55:46 i

Yes, jag börjar känna det, den där less-känslan som man ska känna de sista veckorna! Det är typ jobbigt att sätta sig i bilen och att ta sig upp ur soffan, motionerat har jag inte gjort på typ tre veckor och jag kan inte säga att jag har någon direkt lust till det heller, sammandragningarna och foglossning en kommer som ett brev på posten vid minsta förhöjd aktivitet och att gå en promenad i 1 km/h gör nog varken till eller från (förutom att det är skönt med lite frisk luft) så vi tar det lite chill och coachar John i stället som håller hundarna i trim och laddar inför kommande barmarkstävlingar! Ska bli spännande att se om lille bebin kommer ut före eller efter barmarks SM som råkar vara på exakt samma datum som tänkt födelsedatum, smidigast vore ju efter, men med tanke på att jag börjar bli småless på att tycka att det är jobbigt att inte kunna äta, andas, sitta, ligga, sova, träna på ett normalt sätt nu kan den få komma ut tidigare också!
I helgen har jag varit hem på födelsedagskalas hos Liam och på besök hos Loui och resten av familjen! Mysigt att hänga med Saurisarna. 

v 38

Publicerad 2016-09-19 22:28:28 i

V 38 är här och nu är bebin färdigbakad och kan komma ut typ närsomhelst, eller om en månad...95% chans är det i alla fall att ongen föds mellan v.38 och v.42, spännande, jag shoppade tvättlappar och en sparkoverall dagen till ära. Men det är nästan så att jag räknar med att gå en vecka över tiden, många verkar ju göra det så lika bra att ställa sig in på det direkt!
Har kommit i gång duktigt med skolan nu, skönt att känna att jag är i fas. Var in på SCA och fick mina sista uppgifter i dag också, dataknappandet fortsätter några dagar sen är jag nog klar med jobb för ett tag framöver!

I kväll var jag på gravidyoga igen, förkylningen är så gott som borta och det var skönt att få töja på kroppen! Var också en sväng till bm under dagen, jag och magen verkar följa kurvorna fint. 
Yepp, vi växer! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela