Saur

Jag och Troja saknar vintern. I alla fall,...

Publicerad 2011-06-26 21:00:30 i Allmänt,

imag0537_1309113 (MMS)

Jag och Troja saknar vintern. I alla fall, de är lite mysigt med sommar också, i dag och i går rensade jag häcken vid vita huset och flyttade några rosenbuskar och en syren. (eller var det hägg?) Och jag måste erkänna att jag faktiskt tyckte om det, mamma skulle ha varit stolt över mig om hon sett de:) i morse tvingade John ut mig på en löptur, efter halva turen säger John håll käften och spring åt mig, det var kul, och slutade gnälla gjorde jag visst, sprang gjorde jag med för nu har jag ont i knäet, knävärk rehabbar man med cykling säger en klok ljustorpare så efter lite fönsterbrädemålning begav sig jag och resten av Erikssontjejerna ut på en glupenrunda, jag längtar efter min nya snabba cykel, när den kommer ska vi cykla klunga, hur de ska gå återstår att se! Nu, mys med varm choklad och mackor. Och jag tror att John tycker om mig fastän han så där när vi sprang...hmm. trevlig kväll på er!

köp!

Publicerad 2011-06-22 09:23:57 i Allmänt,


Snart är cykeln min!:)

I går sprang jag mer eller mindre frivilligt en mil för första gången på jag vet inte hur många år, blev lite imponerad av mig själv, hade jag känt till terrängen innan så hade jag nog inte gett mig ut på tom mage och små trötta ben, men de är tur man inte vet allt, för de gick ju tillslut bra, i allafall så började de med 5 km (brant!)uppför i snårig skogsterräng och slutade med 5 km utför på grusväg, heja, heja.
Nu ska de jobbas!
Hej hej!

snabb.

Publicerad 2011-06-14 21:59:53 i Allmänt,

I dag har jag köpt en sportig klocka, en digital alltså, med stopur, en blå, fanns i knallig rosa med men då undrade John om jag var 24 år eller 14 och jag får väl erkänna lite att den rosa inte var så snygg egentligen heller, den blåa såg dessutom snabbare ut och de är ju viktigt! är man inte snabb får man göra allt för att skenet ska bedra. I helgen ska jag springa indalsledenloppet tillsamans med ett gäng läckerhäckar, haha, de ska bli skoj, springer en alldeles lagom sträcka på 5 härliga asfaltskilometer. Sen i augusti är det vertexfjällmaraton, men eftersom jag förmodligen inte skulle palla ett maraton på en ovalbana så är nog inte en mara över fjälltoppar att tänka på för mig, men kortis varianten kan ju inte va helt fel, 13 km i vacker miljö, halleljuljha.

Annars så kränger jag fodersäckar om dagarna på Dillefoder nuförtiden, och elstängselaggregat, stolp, vallfrö, sättpärer och annat smått och gott! Trivs som fisken i vattnet bondedotter som man är, i morgon ska vi på "studiebesök" på ett travstall, de ska bli mycket spännande eftersom typ 95% av alla våra kunder är just travfolk, himla skoj!

Troja och Jaggen har varit på kurs i dag, jaggen skötte sig exemplariskt (typ) och Troja ville inte alls vara med på apporten, hon som har tränat så duktigt i köket med att hålla de där tygbenet i munen och fått godis efter varje gång vägrade nu att hämta de där benet i skogen....min lilla feigs, men hon blir ju inte mindre världens bästa hund för de ska ni tro...ohh nej! Hon börjar faktiskt också tjocka på sig lite, bådar mycket gott inför den kommande säsongen. heja heja.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela