Saur

torsdag

Publicerad 2016-07-28 21:15:19 i

Tänkte cykla in mot stan och möta upp John som hade cyklat torsdagsklunga, men då vinden gick i högsta grad mot Ljustorp från stan tog jag ett crazy beslut att gå stavgång och få med hundarna en sväng i skogen i stället, halv dåligt val visade det sig när magen bestämt meddelade efter 10 min och en liten uppförslöpa att den ville chilla, inte stavgånga och hundarna inte hade vett att ta det lungt i den ljumma aftonen utan höll på att stryka med i överhettning, jag kände mig besegrad av motgångarna, gillade läget och vi tog i stället ett kvällsdopp i röjjesjön och åkte hem och lagade kycklingcurry och ris, allt gott igen!

En dags planteringscheck innan helgen nalkas!

I går grillade vi på bryggan och åt pinnbröd, fint att klämma in lite semesterfeeling under veckorna.

ESNV + ösd

Publicerad 2016-07-26 07:44:14 i

Sitter i bilen och väntar ut ett strilande regn. Låg vaken mellan 02 och 04 i natt och rullade tummarna och kände hur bebin hade cirkus i magen. Den här värmen tar knäcken på mig och är det inte för varmt så är det regn. Och ändå kan ja inte sova riktigt om nätterna...oj, oj nu är det synd om Angelica!

I helgen var det ESNV-träff  (gamla gymnasie klassen) och strandhäng med syrrorna och Lina. Kul att ses efter 10 år på olika håll, ESNV alltså, måste nog säga att alla är sig ganska lika, säkert jag med, jag blev lite rörd när vår klassföreståndare sa att hon inte har haft en så fin klass varken före eller efter oss och sen grät en skvätt, ja det är fint att ett gäng med så olika personligheter ändå kan ha en sån fin gemenskap!

Nej...om man ska ge sig ut och banda upp den där kolruinen, regnet verkar inte ge med sig...

heat is on...

Publicerad 2016-07-22 23:13:41 i

Värmeböljan hänger i!
Helgen spenderar jag återigen i Jämtlandet,  klassåterträff med gymnasie ESNV-gänget, häng med det gamla storhalls-gardet och sol&bad med Saur - klanen!

I går lyckades jag lura i väg mig själv på ett litet rullskidpass, skate, sist jag åkte klassiskt gick det ju åt skogen så jag har fegat lite sen dess och tänkt att nu blir det cykel fram tills oktober...men nej då, det gick bra, kan nog få till några fler pass på rullisarna även om det börjar bli lite framtungt och tungandat, vet inte om det är de undantryckta lungorna eller den sämre konditionen som gör det extra flåsigt, ja det är som det är och lär inte bli bättre inom de närmsta veckorna i allafall:)

På måndag går jag in i vecka 30 och då är det bara 10 veckor kvar (typ...), tiden går som fort och sakta på samma gång, har inte köpt en pinal än men fått desto mer av syrrorna och andra fd småbarnsmammor, tacksamt! Känns lite overkligt fortfarande att det bor en liten en i magen som ska komma ut, även om den börjar göra mer väsen av sig varje dag, har läst att den kommer att ha samma dygnsrytm första tiden ute irl som den har i magen på slutet, leva loppan om nätterna och chilla om dagarna alltså...mja...ska nog leta reda på en anna wahlgren bok och försöka ladda med lite trevliga rutiner, fast den allra första tiden lär nog bli en chock både för oss och ongen så då blir det nog mer go whit The flow.


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela