Saur

flyt

Publicerad 2007-02-28 19:37:43 i Allmänt,

Jooodå, nu mera så jobbar jag på Tradimus, ska slava åt bonniers tydligen, blir perfekt det!
Har också flyttat in i lägenheten nu i kväll, känns obeskrivligt skönt att bo på prästgatan 58 A igen, och vad kan passa bättre än makaroner och köttbullar för att fira både jobb och boende..?
Näe ingenting!

Ute är det kallt!!

Hänt sen sist?

Publicerad 2007-02-25 23:48:43 i Allmänt,

Nu mer så har jag inte bara en afrikan...utan TVÅ!
43700-97Andréa och jag gjorde slag i saken, snörade på oss skrillorna och gav oss ut på Storsjön för någon dag sedan!! Synd var det att medvinden var emot oss (hoho), att isen var knövlig och att solen lös med sin frånvaro. Annars känndes det nice, träningsverk i rygg och rumpa.
 Andréa glider fram.
Andréa glad och sne.
Julia"smulan"Lindgren och Romeo kom och käkade lite tårta den 20, Romeo var mest sugen på att ta en smakbit av våran gravida katt Luna, men eftersom Luna är snabb som en iller och har tre trogna beskyddare klarade hon sig fint, de tre beskyddarna råkar vara mina småsyskon som dyrkar våran katt.

GRATTIS JULIA!!!
//Bejjan!

soppkväll

Publicerad 2007-02-22 13:21:19 i Allmänt,

43700-85
Härliga tider...

Jag har nu knopat i hop det "personliga brevet" till någon avdelningschef på Tradimus, han skulle höra av sig så snabbt som möjligt...tack för det Annja=)

Jag vill veta nu  vad jag ska göra nästa vecka, jag är egentligen en usel planerare, och detaljplanering ska vi inte ens prata om,ush  nej, utan jag vill bara ha ett uhm om vad som hända skall under den närmsta tiden framöver, inte åratal...men typ månader, ha en miniplan som gör att jag slipper känna mig som en värdelös student som "inte gör något av sitt liv..."  snart blir det i af lite ändring på det, för nästa vecka flyttar jag in på prästgatan 58a igen...sista februari, eller första mars...vilket som! Det ska bli skönt, sen så får man hoppas att jag hittar ett jobb fram till somaren och att jag i sommar får hänga på Lövstabadet igen, blir det så är jag nöjd, mer än nöjd, för mera till liv än så vill jag inte ha för tillfället.

Ska väl börja fräsha till mig, går ju på mitt eftermiddagspass om 45 min och jag har en prao-elev som ska gå med mig...mooouuhahhaha, hon ska få veta att hon lever och att det är HETT i skissans DISKRUM!!

Vi ska fixa en soppkväll!
 vuxenpäng...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela