Saur

hundliv.

Publicerad 2011-07-24 17:55:31 i Allmänt,

Här ligger jag i soffan på min lediga dag och mår halv kasst, typiskt, skulle ju både måla lister och springa milen, i stället blev det te och nybyggarna på svt1, de funkar de med. Eftersom jag knappt är ledig något denna sommar så känns de mest som en transportsträcka till vintern, tänk att jag blev sån vintermänniska, fast de är klart, är jag ledig en het sommardag med strålande sol och en sandstrand under kroppen så klagar jag ju inte heller!
Troja har travat in i sitt första löp, på tiden, men nu är hon alltså stortjej...Jaguar som har luskat ut att de är trevligt med löptikar (stolt pappa till valparna hemma i Storhallen) tycker att de är mindre trevligt att få sitta burad två meter i från hundbädden, även Rebus som aldrig haft så mycket till övers för den lilla bruna odågan tycket helt plötsligt att hon är en himla fin och härlig tik. Troja själv verkar inte förstå nånting av all uppvaktning (än) och springer och gömmer sig bakom oss. Hundlivet är inte alltid lätt!:)
I kväll blir de storshopping och pizza (om john inte får för sig att vi ska äta sallad..)!


Nu kan de få bli vinter!

sommar?

Publicerad 2011-07-12 08:31:11 i Allmänt,

sommar och soliga dagar.
Andréa, Alicia och Liam har varit och gjort sundsvall, och eftersom jag hade två härliga lediga dagar i helgen så tog jag min nya cykel och john under armen och cyklade in till sundsvall, mysutflykt, sen stannade jag där i dagarna två, badade i havet, myste på stan, tittade på film, åt pizza, blev brun (eller röd är också en färg...) och sen cyklade jag hemåt igen i söndags, skön helg! Nu har måndagen varit och det är bara att jobbe, jobbe på. Men på fredag nalkas nya äventyer, då styr vi kossan (hehe) till hemtrakterna och laddar för CYPAKUTSIn!! De blir skoj! Ljustorpsligan hänger också på, dubbelt roligt!!

äventyr..

Publicerad 2011-07-02 16:20:36 i Allmänt,

Läser en bok om en kvinna som seglar runt jorden alldeles själv (eller en katt har hon med sig) i liten båt, det är så att man blir sugen på att både segla och att åka ut på ett stort äventyr! en sistaminutencharter i höst låter inte lika spännande längre...då röstar jag hellre för en månads cykling i mongoliet, bestiga mount everest (kanske) eller något dylikt! Men då måste jag ju förstås få hem en cykel, och de verkar ju vara stört omöjligt, nu har jag till och med fått pengarna tillbaka för den, uhm....hur tänkte dom då...de löser sig nog.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela