Saur

söndagsmys? ja tack!

Publicerad 2009-03-29 23:01:22 i Allmänt,

Jag och bror har käkat pizza, druckit te med mjölk och kikat på film, vi har det bra i bland vi. Hela dagen har sett likadan ut, halv liggande, ett glas juice innom räckhåll, tv:n har stått på, har slummrat till fler än fem gånger, jäklar vad skönt det har varit....bara en sak som fattats!:) Söndag i soffan. yummi.

I går var det fest och jag ballade ur på en snus som linas karl lurade i mig, eller tiggde jag åt mig? Dumt var det i af så jag ringde storhallens taxi, åkte hem och parkerade mig på sofflocket och somnade skönt. Trevlig förfest var det ändå och Linnea var så snygg i sin lugg att jag blir sugen på att kapa till en själv:) Kul att träffa alla gamla godisar!

I morgon är det måndag och det känns ju bra, jag gillar mitt jobb, kommer att sakna det, bara fyra veckor kvar av säsongen...shit, det är ingenting....vad händer till sommaren? Vad ska man göra, bo...jobba med...?Det lär visa sig och det känns som att det kan bli en rikigt bra sommar, riktigt bra!:) Paddla kajak, chilla lite, sola...hänga på stan, mysa, bada, dricka öl....jobba?
 
God Natt alla godingar där ute! Nu ska syskonen Saur gå och knyta sig...

biloproblemas.

Publicerad 2009-03-28 10:00:47 i Allmänt,

Ligger i soffan på rönningen och deppar över att alla mina bilar är trasiga, eller min bil och andréas bil, man kan bli dö less på bilar, bilar är djävulens påfund. Men min rara mor ringde nyss och sa att hon kanske inte hade något bättre för sig så att hon KANSKE kunde komma och hjälpa mig bogsera hem den, ja hoppas kan man ju!
Vill hem i dag, det händer ju grejer i Åsarna, inte varje dag, pass på med andra ord!
I går var tanken att vi skulle till sveg och spela fotboll, men bilen dog i vemdalen och sen kom vi inte så mycket längre, efter två timmar huttrande och svordomar så kommer karros lärare till undersättning och kör oss tillbaka till skalet, tack och bock, vi dissade fotbollen och bastade på terassen i stället, bastu är bra.
Snöat har det gjort hela natten, trodde jag när jag gick upp klockan sju för att kirra parken, det hade det inte, så det den blev ju fixad i ett naffs! Hejdå.

våffla.

Publicerad 2009-03-26 23:08:41 i Allmänt,

I kväll har det käkats våfflor och ätits glass, har även varit lektant på knattedisco med sköna chipsungar som sölar glass och gråter till Tarzan. Borde vara dags att dra sig till kojs nu, ska upp tidigt i morgon och hjälpa till med att rodda parken, det är bra...timmar vill vi ha. I helgen är det SM i Åsarna, såg en längdåkare i går som körde störtlopp i svarta pisten på sina längdlagg, aj aj...han gjorde det bra, imponerande, han ramlade inte ens. Men i af, after ski på lördag alltså! Kalas, även sthlms bönan Lina har pallrat sig hem och gamla godingar lär ju hänga där. Och en längdtävling ska ju ses live innan vintern är över, ser FRAM emot helgen med andra ord, för den här veckan har varit okej fram tills i dag, nada energi, nada tålamod, barnen gråter, jag gråter, barnen gör inte glasstruten, jag blir less... Nya friska tag i morgon. Lite gröt till frukost och en skön nattsömn är vad som behövs. hurt, pep & god natt.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela