Saur

...........................

Publicerad 2012-12-25 20:20:05 i

hola bandola!
I dag har jag haft ladugårdstjänst, John e toksjukling så jag gjorde en stand in, det är mysigt på nå vis, klappa kalvar, skrapa skit, spåna litte, skotta ensilage och mjölka quan förstås..
Efter morgonmjölkningen tog jag en 2,5 timmars power nap innan cecilia ringde ut mig på en timmes vindelträningsskate med hundar högt och lågt:) sen åkte jag upp till lagårn igen innan jag vips hamnade hemma i sjukstugan med tända ljus och currykyckling...för vilken dag va! Kommer att somna ovaggad, men förs
t julTV.

jullov.

Publicerad 2012-12-22 19:44:57 iOch jag har tjyvöppnat en julklapp till mig från...mig, men se där ja! ett par nya skidor! man tackar.

regn?

Publicerad 2012-12-16 12:35:10 i

japp, veckans lediga dag bjuder på snögubbsväder, vinterstudion, snöskottning, tvätt och möjligtvis lite skidåkning senare...

vita husets nya gårdstomte.
Nu är det 6 jobb dagar kvar innan jag går på jullov, ska bli skönt med lite långledigt! I går slog vi på stort och åkte in till Sundvall, vi gick på bio och såg the hobbit, den var riktigt bra! Vi gick också på allstar, festade till det med club sandwich och pannacotta, sen åkte vi hem i snöyran...tokväder!
ojdå...där tuggade frank sönder en låsspray...kanske lärde han sig något, typ att man inte ska bita i allt.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela