Saur

Haliburton

Publicerad 2017-01-24 03:03:36 i Allmänt,

Nu har vi hängt i haliburton några dagar och jag har köpt nya vinterskor och vi har ätit ägg och bacon frukost, vi har även åkt till collingwood och hälsat på en familj som John bodde hos för 14 år sedan. 


I dag har vi besiktigat hundar och kört banan. Jag och John körde banan utan hund först, med livet som insats...isigt, smalt och spännande, vi körde sen med hundar, det gick bra, det blir en spännande dag i morgon! Linkörning 14 km står på schemat.
Odd har lyckats vända på dygnet hyfsat, hoppas att han har en bra sovarnatt i natt! Klockan är 21.00 här och 03.00 hemma. John startar 09.06 (15.06) och jag startar 10.44 (16.44). Håll tummarna för oss:)

På G!

Publicerad 2017-01-17 21:36:25 i Allmänt,

Har sagt och tänkt att jag inte är nervös inför Kanada resan och VM tävlingarna, utan det har känts mer som att det ska bli ett spännande äventyr! Men med tanke på de sista två dagarnas shopaholic mönster är jag kanske lite nervig ändå, köpte 15 meter båtlina för det kan ju vara bra att ha om någon rem på pulkan går sönder (har aldrig hänt förr men vad vet man...),har beställt nya vinterstövlar (har ju bara 2 par hemma?), 6 nya dregelbibar till Odd (har säkert 10 redan), John är likadan, han har köpt 3 par pulkaskidor och ska dessutom lämna in dem på slipning i morgon kväll, tur vi är likadana...köpgalna och ute i sista stund med allt, annars hade det nog blivit lite dålig stämning här hemma.

Odds väska har jag i allafall nästan packat klart + halva min väska. 
I morgon 8.15 så ska vi in och prata om resan i p4 Västernorrland, kul att kunna göra reklam för sporten!

Det känns som att formen är så god som den kan vara just nu, hundarna taggade och jag är glad och tacksam över att ha möjlighet att åka och tävla på ett VM så tight inpå Odds världsliga ankomst! Nu gäller det bara att hålla oss och hundarna friska och hela för om en vecka så går första starten!

Helg!

Publicerad 2017-01-14 15:02:10 i Allmänt,

Tentan är skriven och nu lägger jag skolan på hyllan tills vi kommit hem i från Kanada! På torsdag åker vi...vi har lite att rodda i innan vi är färdig för avfärd, men vi ska nog lyckas med att få ihop det. 

I dag var dock fokus legat på att åka skidor och testa Johns hemmabyggda pulka på Frank, Frank gav den godkänt och trampade på bra! Vi har sjukt fina spår hemma i byn.

Odd har hunnit bli tre månader, älskar att spana på sina händer och skrattar högt när man gör "sugljud" med munnen och följer medelkurvan på vikt och mått, vårt lilla A-barn, otroligt vad partisk man blir som mamma och pappa "är han inte ovanligt söt? ", " är han inte lite extra smart?" He he....finns säkert någon mening med det också, vi är iallafall väldigt glada att just Odd hittade hem till oss!

I kväll ska jag på dammiddag och John får ha grabbkväll med Odd och de fyrbenta pojkarna.  

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela